Рецепт Синенькі з морквою фото

Синенькі з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Баклажан, Морква
Вегетаріанське харчування
На полуденок

Я покажу, як приготувати синенькі з морквою. Відразу поясню, що в народі синенькими називають баклажани. Така пряна закуска з морквою відмінно зберігається в холодильнику до 3 тижнів. Спробуйте і ви!

Салат дуже смачний. Відмінно підійде для банкетів, фуршетів і пікніків на природі. Чудовий салат-закуска. Дуже рекомендую приготувати. Перед подачею посипте салат рубаною зеленню. Можна додати трохи рослинного масла.

  • Морква - 200 грам
  • Баклажани - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець, червоний мелений перець - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
синенькі з морквою - фото крок 1
Баклажани слід вимити і нарізати на кружечки, не знімаючи шкірки. Кожне колечко наріжте на невеликі, тоненькі смужки. Оптимальна товщина повинна бути не більше сантиметра.
синенькі з морквою - фото крок 2
Натріть моркву або наріжте тонкою соломкою. Найкраще використовувати терку для корейської моркви. Додайте подрібнену моркву до баклажанів. Наріжте цибулю півкільцями і додайте його до інших овочів.
синенькі з морквою - фото крок 3
Тепер до овочів додайте рослинне масло, сіль, цукор, чорний мелений перець, червоний мелений перець. Видавіть через прес часник, додайте оцет. Все перемішайте.
синенькі з морквою - фото крок 4
Надішліть синенькі з морквою в холодильник. Наполягайте там близько 3 діб. Після закінчення цього часу закуску можна пробувати.

Схожі рецепти