Синенькі з морквою по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)
По-корейськи з морквою синенькі виходять смачними, в міру пікантними і, що досить важливо, не віднімуть багато часу. У сезон консервування хочеться встигнути багато, тому рецепт мій швидкий!
З даної кількості продуктів виходить 2 баночки по 0, 5 L. Для тривалого зберігання синенькі потрібно обов'язково стерилізувати кожну баночку не менше 30 хвилин. Після чого закатати ключем і переверніть догори дном до повного охолодження. Приберіть в прохолодне місце для зберігання. Хай щастить! Розповідаю і показую, як приготувати синенькі з морквою по-корейськи на зиму.
- Баклажан - 0, 5 кілограма
- Часник - 2-4 зубчиків
- Болгарський перець - 125 грам
- Морква - 125 грам
- Цибуля - 60 грам
- Масло rafinirovannoe - 40 мілілітрів
- Оцет столовий 9% - 25 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Koriandr - 0, 25 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Овочі ретельно вимийте, очистіть цибулю, морква і часник. Болгарський перець звільніть від насіння. У баклажанів відріжте хвостики.
Баклажани порізати на 8 частин.
Всі овочі порізати довгими смужками, цибуля - півкільцями, часник - просто пластинками або продавите його через прес.
Складіть в каструлю з товстим дном всі інгредієнти рецепту, включаючи рубану зелень петрушки. Додайте дрібно розмелений коріандр. Перемішайте і варіть салат на повільному вогні 10 хвилин.
Розкладіть синенькі з морквою по стерильним баночках, накрийте стерильними кришками і поставте кожну баночку стерилизоваться по 30 хвилин. Після закатати.