Рецепт Синенькі з морквою по-корейськи на зиму фото

Синенькі з морквою по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Консервація

По-корейськи з морквою синенькі виходять смачними, в міру пікантними і, що досить важливо, не віднімуть багато часу. У сезон консервування хочеться встигнути багато, тому рецепт мій швидкий!

З даної кількості продуктів виходить 2 баночки по 0, 5 L. Для тривалого зберігання синенькі потрібно обов'язково стерилізувати кожну баночку не менше 30 хвилин. Після чого закатати ключем і переверніть догори дном до повного охолодження. Приберіть в прохолодне місце для зберігання. Хай щастить! Розповідаю і показую, як приготувати синенькі з морквою по-корейськи на зиму.

  • Баклажан - 0, 5 кілограма
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Болгарський перець - 125 грам
  • Морква - 125 грам
  • Цибуля - 60 грам
  • Масло rafinirovannoe - 40 мілілітрів
  • Оцет столовий 9% - 25 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 25 чайних ложки
  • Петрушка - 1 пучок
синенькі з морквою по-корейськи на зиму - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі ретельно вимийте, очистіть цибулю, морква і часник. Болгарський перець звільніть від насіння. У баклажанів відріжте хвостики.
синенькі з морквою по-корейськи на зиму - фото крок 2
Баклажани порізати на 8 частин.
синенькі з морквою по-корейськи на зиму - фото крок 3
Всі овочі порізати довгими смужками, цибуля - півкільцями, часник - просто пластинками або продавите його через прес.
синенькі з морквою по-корейськи на зиму - фото крок 4
Складіть в каструлю з товстим дном всі інгредієнти рецепту, включаючи рубану зелень петрушки. Додайте дрібно розмелений коріандр. Перемішайте і варіть салат на повільному вогні 10 хвилин.
синенькі з морквою по-корейськи на зиму - фото крок 5
Розкладіть синенькі з морквою по стерильним баночках, накрийте стерильними кришками і поставте кожну баночку стерилизоваться по 30 хвилин. Після закатати.

Схожі рецепти