Рецепт Шурпа по-Чуваської фото

Шурпа по-Чуваської
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Коли чоловік моєї племінниці (чуваш за національністю) він розважав нас, я записала цей рецепт як шурпа по-Чуваської. Виходить дивовижно смачна шурпа - спробуйте, вже чуваші знають в ній толк.

Готується шурпа по-Чуваської нешвидко, бо баранину треба поварити подовше. Але, якщо вона молода, то і час готування скоротиться. А так, в принципі, рецепт шурпи по-Чуваської не такий вже і складний. Цей суп можна навіть подавати і до святкового обіду - дуже ароматно і красиво виглядає. Є шурпу по-Чуваської треба, звичайно, гарячої. Готуйте з задоволенням і приємного апетиту!

  • Баранина - 500-600 грам
  • Цибуля - 3-5 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Приправи - За смаком
  • Сіль - За смаком
шурпа по-Чуваської - фото крок 1
Беремо м'ясо молодого баранчика. Найкраще лопатка, шия або задня частина. Добре промиваємо і варимо не менше години.
шурпа по-Чуваської - фото крок 2
Набір овочів для шурпи - це цибуля, морква, картопля, солодкий і гіркий перець, помідор. Спеції підготуйте такі: koriandr, хміль-сунелі, чабер і трохи насіння зіри.
шурпа по-Чуваської - фото крок 3
Наріжте крупно картопля, а інші овочі - півкільцями.
шурпа по-Чуваської - фото крок 4
У бульйон з м'ясом покласти картоплю і моркву. Коли ці овочі наполовину зваряться, додати все інше.
шурпа по-Чуваської - фото крок 5
Коли картопля повністю приготується, зніміть з вогню і дайте шурпі настоятися 5-10 хвилин.

Схожі рецепти