Курка по-Чуваської
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я пропоную на ваш розгляд досить простий рецепт чуваської кухні, який легкий в приготуванні і не займе багато часу, але, завдяки йому, ми зможемо зробити повноцінний ситна вечеря.
Чуваська кухня неймовірно багата і різноманітна, але основне м'ясо, яке присутнє в національних стравах - це свинина, яловичина і іноді конина. Курка явно не займає на цій території лідируючих позицій, проте все-таки зустрічається як, наприклад, в цьому простому рецепті курки по-Чуваської, який я вам пропоную. Воно дуже легке в приготуванні, і я майже впевнена, що всі необхідні інгредієнти знайдуться у вашому холодильнику, а готувати ми його будемо в духовці, але якщо у вас є горщик, то це просто чудово, адже в оригіналі саме в ньому прийнято робити це блюдо. До речі, воно виходить неймовірно ситне і наваристий, так як всі інгредієнти просочуються соками і ароматами один одного, так що з цим рецептом приготування курки по-Чуваської ви без праці зробите ситний і смачний вечерю для всієї родини.
- Курка супова - 500-700 грам
- Картопля - 1, 5-2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком