Рецепт Шурпа мисливська фото

Шурпа мисливська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На природу
Супи
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Я знаю варіант шурпи мисливської, який готується дуже просто. Мисливці обробляють дичину і варять її з цибулею. Виходить дуже наваристий бульйон і величезні шматки м'яса. Ось і весь рецепт!

Опис приготування:

Цей простий рецепт шурпи мисливської можна ще збагатити помідорами, болгарським перцем, морквиною і спеціями. Шурпа вариться довго, не менше двох годин, а потім її ще не завадить настояти і додати горілки. Якщо дичина була не дуже то і молода, то приготування шурпи мисливської потрібно продовжити ще на пару годинок. Цей рецепт мені подарували друзі-мисливці. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясо - 4 кілограма
  • Цибуля - 2, 5 кілограма
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Горілка - 100 мілілітрів (по бажанню)
шурпа мисливська - фото крок 1
Дичина обробити.
шурпа мисливська - фото крок 2
М'ясо відокремити від великих кісток.
шурпа мисливська - фото крок 3
М'ясо залити водою, поставити на вогонь і варити, знімаючи піну.
шурпа мисливська - фото крок 4
Очистити цибулю.
шурпа мисливська - фото крок 5
Варити два години, додавши цибулину і картоплину. Коли вони зваряться, замініть їх на нові. Це прибере запах дичини.
шурпа мисливська - фото крок 6
Додайте картоплю цілком і цибулю порізану півкільцями. Варити ще 10 хвилин. Спеції та сіль за смаком.
шурпа мисливська - фото крок 7
Подати з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти