Шурпа мисливська 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я знаю варіант шурпи мисливської, який готується дуже просто. Мисливці обробляють дичину і варять її з цибулею. Виходить дуже наваристий бульйон і величезні шматки м'яса. Ось і весь рецепт!
Цей простий рецепт шурпи мисливської можна ще збагатити помідорами, болгарським перцем, морквиною і спеціями. Шурпа вариться довго, не менше двох годин, а потім її ще не завадить настояти і додати горілки. Якщо дичина була не дуже то і молода, то приготування шурпи мисливської потрібно продовжити ще на пару годинок. Цей рецепт мені подарували друзі-мисливці. Успіхів і приємного апетиту! 
- М'ясо - 4 кілограма
 - Цибуля - 2, 5 кілограма
 - Картопля - 1, 5 кілограма
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Горілка - 100 мілілітрів (по бажанню)
 

Дичина обробити.

М'ясо відокремити від великих кісток.

М'ясо залити водою, поставити на вогонь і варити, знімаючи піну.

Очистити цибулю.

Варити два години, додавши цибулину і картоплину. Коли вони зваряться, замініть їх на нові. Це прибере запах дичини.

Додайте картоплю цілком і цибулю порізану півкільцями. Варити ще 10 хвилин. Спеції та сіль за смаком.

Подати з зеленню. Смачного!