Штрудель з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
З сирного тесту виходить чудова домашня випічка. В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати штрудель з сирного тесту з абрикосовою начинкою. Діти без розуму від такого ласощі!
Перед вами простий рецепт приготування штруделя з сирного тесту. Тісто з сиру слід готувати заздалегідь, найкраще - напередодні, з вечора, щоб воно встигло полежати ніч в холодильнику. Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які фрукти або ягоди: абрикоси, вишню, полуницю, яблука і т.Д. Вдалого приготування!
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 250 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Абрикоси - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
- Яйце - 1 штука
За допомогою міксера змішайте масло кімнатної температури з сиром і цукром. Засипте просіяне борошно, ретельно замісити тісто.
Перекладіть тісто на дошку, примніть таким чином, щоб вийшла коржик.
Розділіть тісто на кілька рівних частин. Загорніть шматочки тіста в харчову плівку і помістіть на ніч в холодильник.
Абрикоси промийте і розділіть на половинки, видаливши кісточки.
Дуже тонко розгортаємо тісто. Уздовж широкого краю викладіть начинку, присипану цукром. Вільну частину тесту змастіть збитим білком.
Акуратно згорніть тісто з начинкою в штрудель. Перекладіть штрудель на деко, застелений папером для випічки. Змастіть тісто збитим жовтком. Випікайте в духовці 30 хвилин, температура - 180 градусів.
Готово!
Присипте штрудель цукровою пудрою і розріжте на порційні шматочки. Смачного!