Рецепт Штрудель з сирного тесту фото

Штрудель з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Абрикос
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З сирного тесту виходить чудова домашня випічка. В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати штрудель з сирного тесту з абрикосовою начинкою. Діти без розуму від такого ласощі!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування штруделя з сирного тесту. Тісто з сиру слід готувати заздалегідь, найкраще - напередодні, з вечора, щоб воно встигло полежати ніч в холодильнику. Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які фрукти або ягоди: абрикоси, вишню, полуницю, яблука і т.Д. Вдалого приготування!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сир - 250 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Абрикоси - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Яйце - 1 штука
штрудель з сирного тесту - фото крок 1
За допомогою міксера змішайте масло кімнатної температури з сиром і цукром. Засипте просіяне борошно, ретельно замісити тісто.
штрудель з сирного тесту - фото крок 2
Перекладіть тісто на дошку, примніть таким чином, щоб вийшла коржик.
штрудель з сирного тесту - фото крок 3
Розділіть тісто на кілька рівних частин. Загорніть шматочки тіста в харчову плівку і помістіть на ніч в холодильник.
штрудель з сирного тесту - фото крок 4
Абрикоси промийте і розділіть на половинки, видаливши кісточки.
штрудель з сирного тесту - фото крок 5
Дуже тонко розгортаємо тісто. Уздовж широкого краю викладіть начинку, присипану цукром. Вільну частину тесту змастіть збитим білком.
штрудель з сирного тесту - фото крок 6
Акуратно згорніть тісто з начинкою в штрудель. Перекладіть штрудель на деко, застелений папером для випічки. Змастіть тісто збитим жовтком. Випікайте в духовці 30 хвилин, температура - 180 градусів.
штрудель з сирного тесту - фото крок 7
Готово!
штрудель з сирного тесту - фото крок 8
Присипте штрудель цукровою пудрою і розріжте на порційні шматочки. Смачного!

Схожі рецепти