Хачапурі з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування хачапурі з сирного тесту, і я не сумніваюся в тому, що вам сподобається цей вид випічки. Смачно, ніжно, але при цьому ситно. Хіба можна бажати чогось ще від їжі?
Хочу з вами поділитися смачним рецептом. Подивіться, як приготувати хачапурі з сирного тесту. Звичайно, це не зовсім класичних рецепт, але виходить просто-таки неймовірно смачно. Впевнена, вам дуже сподобається!
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 250 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
1. Сир, олія, сіль, соду, борошно і одне яйце перетираємо до однорідності.
2. Ось таке повинно вийти тісто.
3. Тепер зробимо начинку. Тут все просто: сир трьом на тертці, змішаємо зі сметаною, перемішаємо. При бажанні можна додати спецій.
4. Testo частка на дві частини. Одну розгортаємо по формі, потім викладаємо начинку і накриваємо іншою частиною тіста.
5. При температурі 190 градусів випікаємо приблизно півгодини. Можна зверху змастити хачапурі яйцем і посипати кунжутом. Готово!