Конвертики з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Сир має масу корисних властивостей, необхідних і дорослим, і дітям. Пропоную приготувати смачне печиво з сирного тесту. Випічка нагадує конвертики.
Готуємо сирне тісто і прибираємо його в холодильник на 20 хвилин. Потім розгортаємо тест в пласт, вирізаємо з нього кружечки і, додавши цукор, формуємо печиво "конвертиками" . Випікаємо в духовці до красивого золотистого кольору. Хай щастить!
- Сир - 500 грам
- Маргарин - 200 грам
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Розпушувач - За смаком
- Цукор - 150 грам
Дістаємо маргарин з холодильника і натираємо на крупній тертці. Змішуємо його з сиром.
Додайте борошно, розпушувач і сіль. Перемішайте.
Замісити тісто і приберіть його в холодильник на 20 хвилин.
Розкачуємо тісто в пласт (5-7 мм). Вирізаємо з нього кружечки.
Вмочуємо кружечки в цукор (з одного боку) і звертаємо навпіл (цукрової стороною всередину). Знову обмакиваем тісто в цукор, потім ще раз звертаємо цукрової стороною всередину. Застеляємо деко папером для випічки і розкладаємо на ньому печиво, посипаємо зверху цукром. Випікаємо в духовці до золотистого кольору при температурі 250 градусів.
Смачного!