Рецепт Конвертики з сирного тесту фото

Конвертики з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 50 хв.

Сир має масу корисних властивостей, необхідних і дорослим, і дітям. Пропоную приготувати смачне печиво з сирного тесту. Випічка нагадує конвертики.

Опис приготування:

Готуємо сирне тісто і прибираємо його в холодильник на 20 хвилин. Потім розгортаємо тест в пласт, вирізаємо з нього кружечки і, додавши цукор, формуємо печиво"конвертиками" . Випікаємо в духовці до красивого золотистого кольору. Хай щастить!

  • Сир - 500 грам
  • Маргарин - 200 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - За смаком
  • Цукор - 150 грам
конвертики з сирного тесту - фото крок 1
Дістаємо маргарин з холодильника і натираємо на крупній тертці. Змішуємо його з сиром.
конвертики з сирного тесту - фото крок 2
Додайте борошно, розпушувач і сіль. Перемішайте.
конвертики з сирного тесту - фото крок 3
Замісити тісто і приберіть його в холодильник на 20 хвилин.
конвертики з сирного тесту - фото крок 4
Розкачуємо тісто в пласт (5-7 мм). Вирізаємо з нього кружечки.
конвертики з сирного тесту - фото крок 5
Вмочуємо кружечки в цукор (з одного боку) і звертаємо навпіл (цукрової стороною всередину). Знову обмакиваем тісто в цукор, потім ще раз звертаємо цукрової стороною всередину. Застеляємо деко папером для випічки і розкладаємо на ньому печиво, посипаємо зверху цукром. Випікаємо в духовці до золотистого кольору при температурі 250 градусів.
конвертики з сирного тесту - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти