Конвертики з яблуками з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Я часто використовую яблука в приготуванні десертів і випічки. Пропоную рецепт чудових конвертиків з яблуками. Спробуйте приготувати: це дуже смачно!
Смачна осіння випічка до чаю. Замісити сирне тісто з усіх інгредієнтів, і залиште його на 20 хвилин. Яблука поріжте пластинками. Розкачайте тісто, виріжте з нього трикутники і викладіть на них шматочки яблук. Посипте їх цукром з корицею, загорніть краї тіста і викладіть булочки на деко. Змастіть жовтком з молоком, посипте маком і випікайте протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!
- Сиркова маса - 150 грам
- Цукор - 125 грам
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач тіста - 15 грам
- Ванільний цукор - 8 грам
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Яблуко - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Жовток - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Мак - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Змішайте сир, яйце, половину цукру, сіль, рослинне масло і ванільний цукор. Все ретельно перемішайте. Додайте борошно з розпушувачем, і замісіть тісто. Залиште його хвилин на 20.
Яблука розрізати, видаліть насіння, поріжте тонкими пластинками.
Тісто розкачати, виріжте з нього трикутники, зробіть надрізи, як на фото.
На широку частину тіста викладіть пластинки яблук, посипте їх цукром і корицею і загорніть вузьким кінцем.
Застеліть деко пергаментом, викладіть на нього булочки. Зверху змастіть сумішшю жовтка і молока, посипте маком і відправте в духовку на 25 хвилин. Випікайте при 180 градусах.