Пиріжки з сирного тесту з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Побалувати і дорослих і дітей пропоную дивно смачним і корисним стравою. На сніданок або десерт візьміть на замітку дивно простий рецепт пиріжків з сирного тесту з яблуками.
Цей абсолютно нескладний варіант, як приготувати пиріжки з сирного тесту з яблуками припаде до смаку всім любителям простий випічки. Начинку можна зробити більш солодкою або кисленькою, наприклад, а також доповнити за смаком ягоди або горішки. Такі пірожочкі - справжня знахідка для кожного.
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки(2 ложки в тісто, 1 в начинку)
- Борошно - 9-11 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
- Яблуко - 1-2 штук
1. Насамперед потрібно зайнятися тестом. В рецепт приготування пиріжків з сирного тесту з яблуками використовується яйце, сіль з розпушувачем, сир і трохи вершкового масла. Потім поступово додайте просіяне борошно. Її кількість залежить від рідини основи - розміру яйця і вологості сиру.
2. Замісити м'яке тісто без грудочок. Викладіть в миску, накрийте і відправте не на часі в холодильник.
3. На сковороді розтопіть ложку вершкового масла. Додайте близько 2 ложок води і цукор за смаком. Доведіть до кипіння. Тим часом очистіть від шкірки і насіння яблуко, наріжте невеликими кубиками. Додайте в карамель, акуратно перемішайте. Обсмажте пару хвилин, а потім залиште в сковороді ще хвилин на 5.
4. Дістаньте тісто з холодильника. На присипаної борошном поверхні розкачайте, але не дуже тонко. За допомогою виїмок або склянки виріжте кружечки. На центр викладіть начинку. Пиріжки з сирного тесту з яблуками в домашніх умовах можна зробити як маленькими, так і досить великими - як вам більше подобається.
5. Акуратно заліпіть краю і викладіть на деко, змащений вершковим маслом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте до рум'яності (близько 20-30 хвилин). Готові пірожочкі можна присипати корицею або цукровою пудрою. Смачного!