Смажені пиріжки з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна домашня випічка - це справжнє свято шлунка! Пропоную вам спробувати чудові смажені пиріжки з сирного тесту: вони можуть бути як солодкими, так і з овочевою начинкою.
Сирні пиріжки виходять ситними, але вони легше для шлунка, ніж дріжджові. Для приготування смажених пиріжків з сирного тесту ви можете зробити солодку фруктову або ягідну начинку. Я вам хочу показати інший варіант - ситні, м'ясні пиріжки. У мене було трохи м'яса, трохи грибів, ось я і вирішила, що їх можна чудово поєднати. Дивимося рецепт.
- Борошно - 300 грам
- Сир - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Гриби - 200 грам
- М'ясо - 200 грам (за смаком)
- Морква - 0, 5 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Спеції, зелень - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Плавлений сир - 50 грам
У сир вбийте яйця, перемішайте.
Додайте сіль, соду, цукор і борошно. Замісити м'яке тісто.
М'ясо порізати маленькими шматочками. Морква, гриби і цибулю теж дрібно поріжте. Всі обсмажте на олії. Додати сіль, додайте мускатний горіх і перець. Смажте до готовності.
В самому кінці додайте вершкове масло і зелений лук. Дайте начинці охолонути. Тісто розділіть на невеликі шматочки, скачайте кульки. З кожного зробіть (не тонкі) корж. В середину коржика покладіть по столовій ложці м'ясної начинки, а зверху - чайну ложку плавленого сиру.
Вставити Петті, обсмажте їх в олії на невеликому вогні до золотистого кольору.
Ось такі рум'яні, ситні і смачні смажені пиріжки з сирного тесту вийшли. Смачного!