Пиріжки з капустою з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з капустою з сирного тесту - Домашня випічка, яка так цінується в кожній родині! Пиріжки готуються з простого сирного тесту і виходять неймовірно пишними і смачними. Спробуйте!
Приготуємо пиріжки з капустою з сирного тесту в домашніх умовах. Начинка готується з тертої капусти, тушкованої на сковороді зі спеціями. Далі формується сирне тісто, з якого відразу ж можна ліпити пиріжки з капустяної начинкою. Пиріжки обсмажуються на сковороді до красивого золотистого кольору. Хай щастить!
- Сир - 400 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Капуста - За смаком
Приготовим начинку. Капусту натріть на тертці, після чого тушкуйте її на рослинній олії, додавши улюблені спеції.
Готуємо тісто. Розминаємо сир виделкою і додаємо яйця, збиваємо все разом.
Тепер додайте сіль, цукор і соду (гаситься оцтом).
Додайте рослинне масло і поступово засинайте борошно, ретельно замішуючи тісто.
Тісто не повинно прилипати до рук.
Розділіть тісто на шматочки, скачайте з них кульки і розкачайте в коржі. В середину кожного коржика кладемо начинку.
Защипуємо краю і формуємо пиріжки. Розігрійте в сковороді олію і обсмажте пиріжки з двох сторін до золотистого кольору.
Смачного!