Рецепт Пиріг з сирного тесту з яблуками фото

Пиріг з сирного тесту з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Хочете по-справжньому здивувати своїх близьких випічкою? Тоді вам точно підійде мій рецепт. Оригінальний, гарний, ніжний і неймовірно смачний! Він гідний королівського столу, але готувати його нескладно.

Опис приготування:

Я точно знаю, що якщо в тісто додати сир, то текстура вийде неймовірно м'якою. А ще потрібно вибрати відповідну начинку, щоб випічка просто танула в роті. Тому я пропоную вам опис того, як приготувати пиріг з сирного тесту з яблуками. Вид пирога вельми оригінальний.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Сир - 200 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Мандарин, часточки - 12 штук
  • Яблуко - 6 штук
  • Обкладинка - За смаком
  • Яєчний жовток - 1 штука
пиріг з сирного тесту з яблуками - фото крок 1
Збийте розм'якшене масло з сиром і цукром.
пиріг з сирного тесту з яблуками - фото крок 2
У сирну масу просійте розпушувач з борошном і ванільним цукром. Замішайте тісто. Приберіть його в харчову плівку або пакет, поклавши в холодильник на 30 хвилин.
пиріг з сирного тесту з яблуками - фото крок 3
Яблука промийте і почистіть від шкірки. Плоди розрізати навпіл, видаливши серцевину і кісточки. У центр кожної половинки покладіть часточку мандарина.
пиріг з сирного тесту з яблуками - фото крок 4
Деко застеліть пергаментом. Половину тіста розкачати в пласт. Покладіть його на дно дека. На нього розкладіть яблука серцевиною вниз. Зверху посипте фрукти корицею.
пиріг з сирного тесту з яблуками - фото крок 5
Розкачайте другу частину тесту. Укрийте їй пиріг, skrepiv кінець. Збийте жовток, і змастіть їм верх пирога.
пиріг з сирного тесту з яблуками - фото крок 6
Запікайте пиріг з яблуками в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 50 хвилин. Дивіться, який гарний розріз вийшов! Приємного чаювання!

Схожі рецепти