Пиріг з сирного тесту з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете по-справжньому здивувати своїх близьких випічкою? Тоді вам точно підійде мій рецепт. Оригінальний, гарний, ніжний і неймовірно смачний! Він гідний королівського столу, але готувати його нескладно.
Я точно знаю, що якщо в тісто додати сир, то текстура вийде неймовірно м'якою. А ще потрібно вибрати відповідну начинку, щоб випічка просто танула в роті. Тому я пропоную вам опис того, як приготувати пиріг з сирного тесту з яблуками. Вид пирога вельми оригінальний.
- Вершкове масло - 250 грам
- Сир - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 2/3 склянки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мандарин, часточки - 12 штук
- Яблуко - 6 штук
- Обкладинка - За смаком
- Яєчний жовток - 1 штука
Збийте розм'якшене масло з сиром і цукром.
У сирну масу просійте розпушувач з борошном і ванільним цукром. Замішайте тісто. Приберіть його в харчову плівку або пакет, поклавши в холодильник на 30 хвилин.
Яблука промийте і почистіть від шкірки. Плоди розрізати навпіл, видаливши серцевину і кісточки. У центр кожної половинки покладіть часточку мандарина.
Деко застеліть пергаментом. Половину тіста розкачати в пласт. Покладіть його на дно дека. На нього розкладіть яблука серцевиною вниз. Зверху посипте фрукти корицею.
Розкачайте другу частину тесту. Укрийте їй пиріг, skrepiv кінець. Збийте жовток, і змастіть їм верх пирога.
Запікайте пиріг з яблуками в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 50 хвилин. Дивіться, який гарний розріз вийшов! Приємного чаювання!