Пиріг з сирного тесту в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати пиріг з сирного тесту в мультиварці, ніжний і смачний! Він для мене схожий на смак на сочнікі, тільки тут і тісто більш вологе, і сирний шар ніжніше. Спробуйте!
Рецепт приготування пирога з сирного тесту в мультиварці перед вами. Сподіваюся, вам сподобається він так само сильно, як і мені: тісто виходить ніжне, трохи вологе завдяки соковитої сиру, а про суфле і говорити нема чого. Воно абсолютно приголомшливе!
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 200 грам (половину в суфле, половину в тісто)
- Сир - 400 грам
- Яйця - 3 штуки (одне - в тісто, два - в суфле)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 5 Ст. Ложок
1. Для тіста масло трьом на тертці, додамо яйце, розпушувач, борошно, 100 грам сиру і стільки ж цукру. Замісити однорідне тісто. І нехай воно полежить в морозилці, поки ви робите суфле.
2. Для суфле перетираємо в блендері всі інгредієнти: залишився сир, яйця, сметану, цукор.
3. Тепер розрівняти тісто по дну чаші мультиварки, формуючи невеликі бортики.
4. Заливаємо суфле і в режимі "випічка" готуємо близько 100 хвилин, після чого нехай пиріг ще 10 хвилин постоїть під кришкою.
5. А тепер можна його акуратно витягувати і насолоджуватися смаком!