Рогалики з сирного тесту з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка - це завжди дуже смачно і здорово! Ось і рогалики з сирного тесту з яблуками виходять просто чудовими. М'які, ароматні і неймовірно ситні. Обов'язково приготуйте!
В першу чергу приготуйте сирне тісто, потім розділіть його на дві частини і помістіть їх в холодильник. Яблука наріжте часточками і посипте цукром - це і буде начинка. Сформуйте з тіста рогалики з яблучною начинкою. Випікайте рогалики в духовці до готовності (приблизно 30 хвилин). Хай щастить!
- Сир - 500 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 250 грам
- Кефір - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 25 склянки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яблука - 2-3 штук
Змішайте соду з кефіром.
В окремій ємності змішайте сир і порізане вершкове масло.
Розтираємо сир з маслом і додаємо до них соду, попередньо розчинену в кефірі.
Додайте сіль і борошно.
Замісити тісто, потім розділіть його на дві частини. Кожну частину скачайте в кулю і помістіть в холодильник.
Яблука очищаємо про шкіри і насіння, нарізаємо шматочками. Посипаємо їх цукром і залишаємо на 15 хвилин.
Кожен шар тіста розкочуємо в тонкий пласт.
Розрізаємо пласт на 6-7 трикутників. На широкий край кожного трикутника викладаємо яблука.
Звертаємо сирне тісто в рогалики і перекладаємо їх на деко, попередньо застелений папером для випічки. Готуємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!