Штрудель з м'ясом, картоплею і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви думаєте, що штрудель можна приготувати тільки з яблуками або вишнею, то ви однозначно не пробували це блюдо. Поєднання м'яса, картоплі і капусти в начинці просто дивовижне. Рекомендую!
Як м'ясо я в даному випадку використовую свинину, але ви можете взяти яловичину або курку. Якщо начинка здається злегка прісної, додайте гострий томатний соус або улюблені спеції. Такий штрудель легко замінить основне блюдо, він смачний і дійсно ситний.
- Кефір - 300 мілілітрів
- Борошно - 600 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Свинина - 200 грам
- Капуста - 100 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Ось такі інгредієнти нам будуть потрібні.
Тісто можна замісити вручну або за допомогою хлібопічки. З'єднайте кефір, олія, сіль і борошно.
М'ясо з цибулею пропустіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера. Викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажте 5-7 хвилин, помішуючи.
Очистіть і наріжте дрібними кубиками картоплю. Додайте на сковороду.
Через 5 хвилин додайте нашатковану капусту.
Смажте начинку на середньому вогні до готовності (можна влити трохи води), додавши за смаком сіль і спеції.
Testo майже.
Розділіть його навпіл і тонко розкачати. Викладіть рівним шаром половину начинки.
І акуратно загорніть рулет.
Викладіть штрудели на деко, застелене пергаментом. Змастіть збитим яйцем і за бажанням присипте кунжутом. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
Випікайте близько 30 хвилин до рум'яної скоринки. Смачного!