Штрудель з м'ясом і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Штрудель з м'ясом і капустою - ця страва, яке має дуже привабливий зовнішній вигляд і гармонійний смак. Спробуйте, сім'я або гості будуть в захваті!
Штрудель з капустою і м'ясом - це повноцінне друга страва, яке можна подавати як на обід, так і на вечерю. Рецепт приготування простий. Штрудель виходить дуже смачний, соковитий і ситний. Подавати його можна з аджикою або гострим домашнім соусом.
- Борошно - 200 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 7 Ст. Ложок(5 ст. Ложки - в тісто, 2 ст. Ложки для смаження)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Куряче яйце - 1 штука
- М'ясний фарш - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Капуста - 200 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Фарш обсмажте на сковороді протягом 5-6 хвилин, додайте терту моркву, дрібно нарізану цибулю, картопля, капусту, влийте трохи води і тушкуйте 30-40 хвилин на середньому вогні під закритою кришкою.
Яйце змішайте з теплою водою, рослинним маслом, сіллю і додайте просіяне борошно.
Замісити тісто.
Тісто розділіть на кілька частин, розкачайте, зверху викладіть начинку і скрутіть тісто в рулет.
Візьміть жароміцних форму, викладіть в неї штрудель, змастіть його яєчним жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. За бажанням можете посипати кунжутом.
Штрудель з капустою і м'ясом готовий. Смачного!