Рецепт Штрудель з м'ясом фото

Штрудель з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Випічка, Струдель

Хто сказав, що знаменитий штрудель можна зробити несолодким і подавати в якості ситної закуски? Якщо ви згодні на експерименти в кулінарії, тоді сміливо вирушайте на кухню і повторіть рецепт!

Хочу запропонувати вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати штрудель з м'ясом і картоплею. Останній, до речі, зовсім необов'язковий інгредієнт, але він надає страві ситність і смак, звичайно. Спрощує процес готове листкове тісто, з ним легко і просто працювати. Рецепт дійсно нескладний, а ось штрудель напевно порадує вас своїм смаком. Рекомендую спробувати обов'язково!

  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Листкове тісто бездріжджове - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук (по бажанню)
  • Сіль і перець - За смаком
штрудель з м'ясом - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Звичайно, можна використовувати і вже готовий фарш.
штрудель з м'ясом - фото крок 2
2. Додайте подрібнений кубиками цибулю.
штрудель з м'ясом - фото крок 3
3. Картопля вимийте, обсушити, наріжте дрібними кубиками. Викладіть до фаршу.
штрудель з м'ясом - фото крок 4
4. Додайте за смаком сіль і перець. Можна також додати сушену зелень, наприклад, або улюблені спеції. Все добре перемішайте.
штрудель з м'ясом - фото крок 5
5. Пласт листкового тіста розкачати на робочому столі, але не дуже тонко!
штрудель з м'ясом - фото крок 6
6. Розподіліть начинку.
штрудель з м'ясом - фото крок 7
7. Акуратно згорніть рулетом, защипніть краю з усіх боків.
штрудель з м'ясом - фото крок 8
8. Викладіть штрудель на деко, застелене пергаментом. Можна змастити збитим жовтком, наприклад. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 60-75 хвилин до готовності.

Схожі рецепти