Штрудель з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом штруделя з куркою і картоплею: прекрасна випічка для великої компанії, дуже ситно і смачно!
Пропоную приготувати штрудель не просто з начинкою з курки, але порційні невеликі штруделя з картоплею і курці. Начинку готувати будемо окремо. Для приготування штруделя з куркою і картоплею нам знадобляться крильця курячі (можна і ніжки, і файл), одна велика морквина, 2 середні цибулини і картопля.
- Молоко - 300 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 3 склянки
- Курка - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
Почнемо з тіста: молоко підігріли, додали дріжджі.
Збийте яйце і додайте в молоко.
Додаємо борошно і замішуємо тісто.
Дайте тесту наполягатимуть, поки дріжджі підійдуть, хвилин 30.
Тепер начинка. Цибуля порізали півкільцями, обсмажили.
Додали терту моркву.
І часник. Тушкуємо все до готовності.
Курку і картоплю порізали. Курку в казані обсмажуємо.
Додаємо обсмажування, картоплю і спеції. Доливаємо води, щоб картоплю закривало. Тушкуємо до готовності.
Беремо наше тісто. Розкачуємо, змащуємо топленим вершковим маслом.
Згорнули рулет, розрізали на рівні частини.
Викладаємо поверх картоплі і тушкуємо все разом хвилин 30-40. Кришку не піднімайте, а то штруделя опаде.
Готовий штрудель з куркою і картоплею подаємо поштучно, із зеленню. Смачного!
Готовий штрудель з куркою і картоплею подаємо поштучно, із зеленню. Смачного!