Штрудель з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, ніхто не відязикаться від шматочка апетитного і ароматного штруделя. Рекомендую в цьому переконатися з рецептом приготування штруделя з куркою і грибами в домашніх умовах.
Для приготування штруделя з куркою і грибами нам знадобиться готове тісто дріжджове листкове. Я сама з тестом не особливо люблю заморочуватися. Для начинки підійдуть звичайні печериці, невелика грудка. Ще раджу брати замість звичайного лука червоний, а також додати соус який-небудь до начинки, щоб сухий була. Дивимося далі рецепт.
- Тісто листкове - 500 грам
- Гриби - 300 грам
- Грудка куряча - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - За смаком

Гриби дрібно ріжемо.

Цибуля порізали і обсмажити.

Додали гриби, смажимо хвилин 5-7.

Курку ріжемо шматочками і замочуємо в соусі гострому.

Обсмажуємо курочку до готовності.

А потім дрібно ріжемо.

Змішуємо курку і гриби, по необхідності додайте спеції.

Розкачуємо тісто і викладаємо начинку.

Загортаємо штрудель акуратно.

Змастіть маслом і відправте в духовку хвилин на 15-20 при температурі 180 градусів. Готовий штрудель з куркою і грибами подаємо прямо з печі. Смачного!