Рецепт Штрудель з грибами фото

Штрудель з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто, Гриби, Листкове тісто, Печериці
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Струдель

Сьогодні пропоную приготувати штрудель з грибами. Це простий рецепт з готового листкового тіста і печериць в якості начинки. Штрудель виходить ситним, ароматним і неймовірно смачним!

Нижче я розповім докладніше, як приготувати штрудель з грибами. Замість листкового тіста можна взяти фило. Якщо використовувати лісові гриби, то штрудель вийде ще смачніше і ароматні.

  • Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Петрушка - 1/4 пучка
  • Печериці - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Пісний майонез - 1-2 Ст. Ложок
штрудель з грибами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
штрудель з грибами - фото крок 2
Картоплю відварити, потім виделкою роздавите в пюре. Додати сіль за смаком.
штрудель з грибами - фото крок 3
Лук наріжте на дрібні кубики. Обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
штрудель з грибами - фото крок 4
Печериці дрібно подрібніть. Додайте в сковороду, приправити сіллю, поперчіть і смажте до випаровування рідини.
штрудель з грибами - фото крок 5
В кінці додайте пісний майонез і крупно посіченою петрушку. Тушкуйте все разом ще хвилинку, потім зніміть з плити.
штрудель з грибами - фото крок 6
Розкачайте тісто завтовшки приблизно в 5 мм.
штрудель з грибами - фото крок 7
Викладіть тонким шаром картопляне пюре, а зверху начинку з грибів. Один край тесту залиште вільним.
штрудель з грибами - фото крок 8
Закрутіть штрудель рулетом. Наколи зверху виделкою, щоб він не роздувається. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
штрудель з грибами - фото крок 9
Штрудель з грибами готовий, смачного!

Схожі рецепти