Штрудель з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати штрудель з грибами. Це простий рецепт з готового листкового тіста і печериць в якості начинки. Штрудель виходить ситним, ароматним і неймовірно смачним!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати штрудель з грибами. Замість листкового тіста можна взяти фило. Якщо використовувати лісові гриби, то штрудель вийде ще смачніше і ароматні.
- Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 1/4 пучка
- Печериці - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Пісний майонез - 1-2 Ст. Ложок

Підготуйте всі інгредієнти.

Картоплю відварити, потім виделкою роздавите в пюре. Додати сіль за смаком.

Лук наріжте на дрібні кубики. Обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.

Печериці дрібно подрібніть. Додайте в сковороду, приправити сіллю, поперчіть і смажте до випаровування рідини.

В кінці додайте пісний майонез і крупно посіченою петрушку. Тушкуйте все разом ще хвилинку, потім зніміть з плити.

Розкачайте тісто завтовшки приблизно в 5 мм.

Викладіть тонким шаром картопляне пюре, а зверху начинку з грибів. Один край тесту залиште вільним.

Закрутіть штрудель рулетом. Наколи зверху виделкою, щоб він не роздувається. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.

Штрудель з грибами готовий, смачного!