Шоколадний торт з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання шоколаду з грушами просто чудово! Любителі ніжних десертів гідно оцінять цей рецепт, як приготувати шоколадний торт з грушами. Готуйте і дивуйте своїх близьких!
Такий шоколадний торт з грушами можна готувати з будь-якими фруктами і ягодами на ваш розсуд. З грошима шоколадне тісто поєднується дуже добре, як і з вишнями. Цей торт можна спекти на швидку руку, один з головних компонентів рецепта - шоколад.
- Борошно - 200 грам
- Груша - 2-3 штук
- Чорний шоколад - 100 грам
- Какао - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штук
- Разрихдітель - 1 чайних ложок
- Молоко - 4 Ст. Ложок
1. Розтоплюємо шоколад в окремій ємності. Шоколад потрібно брати чорний, бажано розтоплювати його на водяній бані.
2. Збиваємо яйця, цукор і масло (попередньо його теж потрібно розтопити).
3. Додаємо розтоплений шоколад, какао, молоко і розпушувач. Після цього замішуємо тісто.
4. Додаємо борошно і замішуємо далі. За консистенцією тісто має вийти, як на густі оладки.
5. Очищаємо груші від шкірки, нарізаємо їх слайсами. Викладаємо по всій поверхні нашого торта (по колу).
6. Відправляємо в духовку на 30 хвилин, випікаємо шоколадний торт з грушами при температурі не вище 190 градусів.
7. Даємо нашому торту трохи охолонути, після чого подаємо його до столу.