Рецепт Торт з грушами фото

Торт з грушами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Бісквітне тісто , Груша
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей оригінальний рецепт торта з грушами, та не простими, а фаршированими, допоможе вам урізноманітнити святковий стіл або сімейне чаювання. Та діти, і дорослі від такого тортика залишаться в захваті!

Опис приготування:

Торт виходить вологий, соковитий, просочений фантастичним грушевим ароматом. А крем ви можете зробити на свій розсуд - мені подобаються збиті вершки, але з сирним теж смачно виходить!

Рецепт:

1. Зрізати з лимона цедру і видавити сік.

2. Закип'ятити воду і розчинити в ній цукор. Додати в сироп лимонний сік і цедру, корицю, гвоздику.

3. Опустити в сироп груші і варити хвилин 10-12, в залежності від сорту і ступеня стиглості. Вони повинні бути майже готові, але все-таки не зовсім:).

4. Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в сиропі, після чого вийняти їх і дати стекти зайвої рідини.

5. Збити масло з цукром.

6. Додати ванільний цукор, по одному ввести яйця, постійно збиваючи.

7. Просіяти борошно з розпушувачем і потихеньку додати в тісто, продовжуючи інтенсивно вимішувати його.

8. Волоські горіхи подрібнити, змішати з родзинками і нафарширувати груші. Щоб начинка не випадали, знизу закрити отвір цілим волоським горіхом.

9. Вилити тісто в змащену маслом форму і вертикально вставити фаршировані груші.

10. Випікати в духовці при 180С до готовності (про час), яку легко перевірити за допомогою зубочистки.

11. Остудити торт, не виймаючи з форми, після чого прикрасити кремом - в моєму випадку це збиті вершки.

Готово!


  • Груші - 7 штук
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 2 склянки(1 для сиропу, 1 в тісто)
  • Лимон - 1 штука
  • Обкладинка - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
  • Ваніль - За смаком
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Грецькі горіхи - За смаком
  • Ізюм - За смаком
Торт виходить вологий, соковитий, просочений фантастичним грушевим ароматом. А крем ви можете зробити на свій розсуд - мені подобаються збиті вершки, але з сирним теж смачно виходить!

Рецепт:

1. Зрізати з лимона цедру і видавити сік.

2. Закип'ятити воду і розчинити в ній цукор. Додати в сироп лимонний сік і цедру, корицю, гвоздику.

3. Опустити в сироп груші і варити хвилин 10-12, в залежності від сорту і ступеня стиглості. Вони повинні бути майже готові, але все-таки не зовсім:).

4. Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в сиропі, після чого вийняти їх і дати стекти зайвої рідини.

5. Збити масло з цукром.

6. Додати ванільний цукор, по одному ввести яйця, постійно збиваючи.

7. Просіяти борошно з розпушувачем і потихеньку додати в тісто, продовжуючи інтенсивно вимішувати його.

8. Волоські горіхи подрібнити, змішати з родзинками і нафарширувати груші. Щоб начинка не випадали, знизу закрити отвір цілим волоським горіхом.

9. Вилити тісто в змащену маслом форму і вертикально вставити фаршировані груші.

10. Випікати в духовці при 180С до готовності (про час), яку легко перевірити за допомогою зубочистки.

11. Остудити торт, не виймаючи з форми, після чого прикрасити кремом - в моєму випадку це збиті вершки.

Готово!

Схожі рецепти