Рецепт Шоколадний пиріг з грушами фото

Шоколадний пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Бісквітне тісто , Груша
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб приготувати шоколадний пиріг з грушами за цим рецептом необхідні тільки найпростіші й доступні продукти, а результат дуже гідний! Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!

Опис приготування:

Пиріг виходить дуже смачним і ароматним! Ніжний шоколадний бісквіт ідеально поєднується зі стиглої і соковитою грушею. Для випічки підійдуть будь-які солодкі сорти, але дивіться, щоб груші не були переспілі, тоді у вас вийде просто чудовий результат! За бажанням груші можна присипати корицею, а в тісто додати ванілін для більшого аромату. У будь-якому випадку такий шоколадний пиріг стане прекрасним доповненням до свіжозвареної кави, чаю і просто до склянки молока або какао. Спробуйте!

  • Яйце - 4 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 160 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Груші - 1-2 штук
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 2
2. Збийте яйця з цукром до стану білої пишної піни.
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 3
3. Додайте борошно, какао, розпушувач і нарізане шматочками м'яке масло.
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 4
4. Збийте все ще раз до однорідного стану.
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 5
5. Перекладіть тісто в змащену маслом форму. Дно і боки за бажанням присипте манкою. Зверху рівномірно розподіліть нарізану часточками грушу, злегка вдавлюючи її в тісто і присипте цукром.
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 6
6. Випікайте при 180 градусах близько 40 хвилин. Шоколадний пиріг з грушами готовий.
шоколадний пиріг з грушами - фото крок 7
7. За бажанням прикрасьте його цукровою пудрою і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти