Шоколадний пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати шоколадний пиріг з грушами за цим рецептом необхідні тільки найпростіші й доступні продукти, а результат дуже гідний! Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!
Пиріг виходить дуже смачним і ароматним! Ніжний шоколадний бісквіт ідеально поєднується зі стиглої і соковитою грушею. Для випічки підійдуть будь-які солодкі сорти, але дивіться, щоб груші не були переспілі, тоді у вас вийде просто чудовий результат! За бажанням груші можна присипати корицею, а в тісто додати ванілін для більшого аромату. У будь-якому випадку такий шоколадний пиріг стане прекрасним доповненням до свіжозвареної кави, чаю і просто до склянки молока або какао. Спробуйте!
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 160 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Груші - 1-2 штук
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
2. Збийте яйця з цукром до стану білої пишної піни.
3. Додайте борошно, какао, розпушувач і нарізане шматочками м'яке масло.
4. Збийте все ще раз до однорідного стану.
5. Перекладіть тісто в змащену маслом форму. Дно і боки за бажанням присипте манкою. Зверху рівномірно розподіліть нарізану часточками грушу, злегка вдавлюючи її в тісто і присипте цукром.
6. Випікайте при 180 градусах близько 40 хвилин. Шоколадний пиріг з грушами готовий.
7. За бажанням прикрасьте його цукровою пудрою і подайте до столу. Смачного!