Шоколадний рулет з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний рулет з волоськими горіхами - це цікавий сироедческій десерт, в приготуванні якого продукти не піддаються термальній обробці. Неймовірно смачний і, що досить важливо, корисний рулет!
Побалуйте свої смакові рецептори цим неймовірно смачним десертом! Шоколадний рулет з волоськими горіхами тим цікавий, що в його приготуванні не використовується термальна обробка продуктів - тобто, блюдо повністю відповідає всім сироедческім канонам. Однак виходить, повірте, не тільки корисно, але ще і дуже смачно - принаймні, нашій родині подобається Удачі в приготуванні!
- Какао-порошок - 2/3 склянки
- Фініки - 2, 5 склянки
- Нектар агави - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Сіль морська - - За смаком
- Грецькі горіхи - 3/4 склянки
Отже, спершу покажу вам все інгредієнти, необхідні для приготування шоколадного рулету з волоськими горіхами.
Для початку необхідно подрібнити сиру гречану крупу (переконайтеся, що у вас саме сира крупа, а не смажена - то, що продають під брендом гречаної каші, є смаженої крупою) за допомогою процесора до консистенції борошна. Якщо будуть залишатися невеликі шматочки - нічого страшного.
Додаємо в борошно половину какао-порошку і половину нектару агави. Подрібнюємо до однорідності. Пофарбувати в шоколадний колір тісто за допомогою рук рівномірно розподіляємо по пекарської папері. Товщина тесту повинна не перевищувати 1 см, а оптимально - приблизно 0, 5 см.
Готуємо начинку для рулету: в блендері подрібнюємо залишився нектар агави, какао-порошок, фініки (без кісточок) і ванілін. Волоські горіхи НЕ подрібнюємо в блендері, а просто рубаємо ножем і змішуємо з начинкою. Що вийшла начинкою рівномірно змащуємо приготоване нами тісто рулету.
Акуратно згортаємо наш рулет, притримуючи Пекарській папір.
Звертаємо рулет. Папір, на якій він лежав, викидаємо.
Одержаний рулет зверху посипаємо рубаним волоським горіхом (для красоти), даємо трохи постояти і скріпитися, після чого нарізаємо на шматочки (з даної кількості інгредієнтів вийшло 12 шматочків) і подаємо. Смачного!