Рецепт Шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками фото

Шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця, Горіхи, Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Випічка, Пироги

Шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - це справжні ласощі для ласунів і гурманів, так як смак торта просто перевершує всі ваші очікування! Обов'язково спробуйте його приготувати.

Щоб дізнатися, як приготувати шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками, просто прочитайте цей покроковий рецепт. Кульки з сиру і кокоса служать своєрідною начинкою. У розрізі випічка виглядає дуже ошатно і красиво.

  • Куряче яйце - 6 штук
  • Цукор - 110 грам
  • Ванільний цукор - 20 грам
  • Шоколад темний - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Сир - 250 грам
  • Стружка кокосова - 50 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - фото крок 1
Щоб приготувати кокосово-сирні кульки, в глибокій ємності змішайте сир, 50 грам цукру, половину крохмалю, і кокосову стружку. Два жовтки відокремте від білка і відправте до решти інгредієнтів. Ретельно все перемішайте.
шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - фото крок 2
Роз'ємну форму для запікання змастіть маслом або застеліть пергаментом. Руками скачайте кульки рівного розміру з отриманої сирно-кокосової маси. Викладіть їх на пергамент якомога рівномірніше.
шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - фото крок 3
Тепер черга тесту. У мисці збийте чотири курячих жовтка, які слід попередньо відокремити від білків, з цукром і ваніліном. Додайте розтоплений шоколад, залишок крохмалю, просіяне борошно, розпушувач і какао. Ретельно все перемішайте.
шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - фото крок 4
Що залишилися після відділення від жовтків білки збийте в міцну піну за допомогою міксера. Щоб це можна було зробити простіше, додайте до них щіпку солі. Білки обов'язково повинні бути охолодженими перед збивання.
шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - фото крок 5
Акуратно порціями введіть в тісто збиті білки. Перемішайте тісто до однорідності.
шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - фото крок 6
Залийте тестом сирні кульки в розвідний формі. Поставте пиріг в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку і випікайте сорок хвилин. Готовий пиріг остудіть і присипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти