Шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками - це справжні ласощі для ласунів і гурманів, так як смак торта просто перевершує всі ваші очікування! Обов'язково спробуйте його приготувати.
Щоб дізнатися, як приготувати шоколадний пиріг з сирно-кокосовими кульками, просто прочитайте цей покроковий рецепт. Кульки з сиру і кокоса служать своєрідною начинкою. У розрізі випічка виглядає дуже ошатно і красиво.
- Куряче яйце - 6 штук
- Цукор - 110 грам
- Ванільний цукор - 20 грам
- Шоколад темний - 50 грам
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Сир - 250 грам
- Стружка кокосова - 50 грам
- Цукрова пудра - За смаком
Щоб приготувати кокосово-сирні кульки, в глибокій ємності змішайте сир, 50 грам цукру, половину крохмалю, і кокосову стружку. Два жовтки відокремте від білка і відправте до решти інгредієнтів. Ретельно все перемішайте.
Роз'ємну форму для запікання змастіть маслом або застеліть пергаментом. Руками скачайте кульки рівного розміру з отриманої сирно-кокосової маси. Викладіть їх на пергамент якомога рівномірніше.
Тепер черга тесту. У мисці збийте чотири курячих жовтка, які слід попередньо відокремити від білків, з цукром і ваніліном. Додайте розтоплений шоколад, залишок крохмалю, просіяне борошно, розпушувач і какао. Ретельно все перемішайте.
Що залишилися після відділення від жовтків білки збийте в міцну піну за допомогою міксера. Щоб це можна було зробити простіше, додайте до них щіпку солі. Білки обов'язково повинні бути охолодженими перед збивання.
Акуратно порціями введіть в тісто збиті білки. Перемішайте тісто до однорідності.
Залийте тестом сирні кульки в розвідний формі. Поставте пиріг в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку і випікайте сорок хвилин. Готовий пиріг остудіть і присипте цукровою пудрою.