Шоколадні млинці по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже простим, але по-справжньому вдалим варіантом, як приготувати шоколадні млинчики по-новому. Приголомшливо ароматні і неймовірно смачні. Такі точно варто спробувати!
Традиційно шоколадні млинці готують з какао і з додаванням рослинної олії. Я пропоную інший рецепт, з вершковим маслом і натуральним чорним шоколадом. Смак таких млинців більш насичено шоколадний, і вони буквально тануть у роті. При бажанні подавати до столу їх можна з кремом, фруктами або вершками, наприклад.
- Вершкове масло - 150 грам
- Шоколад - 200 грам
- Борошно - 1.5 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Молоко - 2.5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 6 штук
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. У глибокій мисці збийте яйця з сіллю, цукром і ванільний екстрактом. Додайте просіяне борошно.
2. Перемішайте і влийте стакан молока.
3. Поступово вливайте молоко, що залишилося, замішуючи однорідне тісто. Вершкове масло з шоколадом розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Остудіть трохи і додайте в тісто.
4. Як випливає розігрійте сковороду. Невеликими порціями наливайте тісто.
5. І смажте млинці з двох сторін.
6. Як варіант начинки, можете збити до пишності розм'якшене вершкове масло і шоколадну пасту.
7. Кремом намащуйте млинці і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!