Рецепт Шоколадне желе на агарі фото

Шоколадне желе на агарі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Какао , Молоко
Страви без випічки
Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хочу показати вам рецепт оригінального і, що досить важливо, простого в приготуванні десерту. Дивіться, як приготувати шоколадне желе. Десерт буде чимось схожим на італійську панна котту.

Опис приготування:

Щоб готове желе було простіше дістати з формочок, занурте їх на пару секунд в гарячу воду і сервірують наш прекрасний легким десерт за допомогою всіляких фруктів, ягід, солодких соусів або морозива.

Буде смачно, спробуйте самі


  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Вершки жирні - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
  • Якщо ви - 2 грами
  • Ванільний екстракт - За смаком
шоколадне желе на агарі - фото крок 1
Молоко нагрійте практично до кипіння і замочіть в ньому агар агар на 10 хвилин. Потім прокип'ятіть 15 хвилин.
шоколадне желе на агарі - фото крок 2
Змішайте пудру, вершки і ванільний екстракт. В молоко умішайте какао і з'єднайте масу з вершками, збийте вінчиком і розлийте по формах.
шоколадне желе на агарі - фото крок 3
Залиште желе застигати на 3-4 години в холодильнику.

Схожі рецепти