Шоколадне желе на агарі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам рецепт оригінального і, що досить важливо, простого в приготуванні десерту. Дивіться, як приготувати шоколадне желе. Десерт буде чимось схожим на італійську панна котту.
Щоб готове желе було простіше дістати з формочок, занурте їх на пару секунд в гарячу воду і сервірують наш прекрасний легким десерт за допомогою всіляких фруктів, ягід, солодких соусів або морозива.
Буде смачно, спробуйте самі
- Молоко - 300 мілілітрів
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вершки жирні - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Якщо ви - 2 грами
- Ванільний екстракт - За смаком
Молоко нагрійте практично до кипіння і замочіть в ньому агар агар на 10 хвилин. Потім прокип'ятіть 15 хвилин.
Змішайте пудру, вершки і ванільний екстракт. В молоко умішайте какао і з'єднайте масу з вершками, збийте вінчиком і розлийте по формах.
Залиште желе застигати на 3-4 години в холодильнику.