Зефір на агар-агарі

Зефір на агар-агарі
Кількість порцій: 60 Час приготування: 9 г. 0 хв.
всім, хто любить не тільки смачні, але і натуральні солодощі, хочу порекомендувати рецепт зефіру на агар-агар. це простий, корисний і дуже класний десерт для дорослих і дітей.

опис приготування:

Смак зефіру багато в чому залежить від того, які яблука ви візьмете для основи. Я рекомендую брати досить стиглі, ароматні і трохи кислуваті, тоді зефір НЕ буде приторно солодким. З агар-агаром набагато простіше працювати, ніж з желатином. Заздалегідь треба підготувати більше листів або інших поверхонь, на які ви будете отсаживать зефір, так як працювати потрібно буде дуже швидко.

  • яблуко— 2 штуки
  • цукор— 200 грам
  • білок— 1 штука
  • Якщо-якщо— 5 грам(сироп)
  • вода— 80 мілілітрів(сироп)
  • цукор— 220 грам(сироп)
  • Цукрова пудра— За смаком(для присипки)
Зефір на агар-агарі - фото крок 1 Ось такий невеликий набір інгредієнтів нам буде потрібно.

Зефір на агар-агарі - фото крок 2 Насамперед займемося яблуками. вимийте їх, обсушити, розріжте і видаліть серцевину. Викладіть у жароміцних форму і запікайте при температурі 180-190 градусів протягом 15 хвилин.

Зефір на агар-агарі - фото крок 3 яблука остудіть, зніміть шкірку і відправте в чашу блендера. Можна перетерти через сито.

Зефір на агар-агарі - фото крок 4 відомства 200 грам яблучного пюре (у мене вийшло трохи більше) і остудіть.

Зефір на агар-агарі - фото крок 5 Додайте в пюре цукор і збийте.

Зефір на агар-агарі - фото крок 6 У два прийоми введіть білок, продовжуючи збивати.

Зефір на агар-агарі - фото крок 7 Маса повинна біліть, збільшитися в обсязі і стати пишною.

Зефір на агар-агарі - фото крок 8 Тепер можна зайнятися сиропом. Агар-агар з'єднайте з водою і поставте на вогонь. Після закипання всипте цукор.

Зефір на агар-агарі - фото крок 9 Варіть сироп на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи.

Зефір на агар-агарі - фото крок 10 Готовий сироп тонкою цівкою введіть в пюре, безперервно збиваючи. Після продовжуйте збивати ще 4-5 хвилин.

Зефір на агар-агарі - фото крок 11 Відразу ж відсадити зефір за допомогою кулінарного мішка або кондитерського шприца (можна навіть просто ложкою) на пергамент.

Зефір на агар-агарі - фото крок 12 Залиште зефір підсихати годин на 6. Після присипте цукровою пудрою.

Зефір на агар-агарі - фото крок 13 І акуратно з'єднайте половинки зефіру.

Зефір на агар-агарі - фото крок 14 Вийшов ось такий корисний зефір на агар-агар в домашніх умовах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти

Ікра з агар-агар

Ікра з агар-агар

Агар-агар - аналог желатину на основі морських водоростей. У цьому рецепті я розповім, як приготувати ікру з агар-агар. Вона виходить пружною, солоної і дуже смачною. опис приготування: Використовуйте тільки дуже холодне масло, інакше ікра буде злипатися ще до застигання. Можна взяти 2 склянки...

читати далі
Зефір з агар-агаром

Зефір з агар-агаром

На жаль, знайти "; той самий" зефір з "; тим самим" смаком" з дитинства все складніше і сьогодні у мене рецепт самого справжнього домашнього зефіру! опис приготування: Готувати зефір нескладно, важливо слідувати покроковому рецептом і рекомендацій до нього. Цукровий пісок— 700 грам(250 грам...

читати далі
Мармелад з варення з агар-агаром

Мармелад з варення з агар-агаром

Якщо захотілося побалувати себе смачними і корисними солодощами, а під рукою не виявилося свіжих фруктів або ягід — не біда. Цей рецепт про те, як зробити мармелад з варення. опис приготування: Рецепт приготування мармеладу з варення хороший тим, що його можна приготувати в будь-який час року,...

читати далі
Panakota молоко агар-врівноваженість

Panakota молоко агар-врівноваженість

У нас сьогодні на десерт панна-котта з шоколадом на агар-агар. Панна-котта - ніжний італійський десерт з вершків, цукру і ванілі. Як добавки, оттеняющей солодкість, візьміть гіркий шоколад. опис приготування: А для користі і ніжної структури замінимо желатин на агар-агар. Агар-агар - рослинний...

читати далі
Суфле агар

Суфле агар

легке, ніжне і низькокалорійне суфле на агарі багато їдять навіть під час дієти, оскільки агар сприяє схудненню. Взагалі агар-агар - це природний і дуже корисний замінник желатину. опис приготування: Сьогодні в кулінарії агар-агар використовується дуже часто. Воно й не дивно, адже це відмінний...

читати далі