Натуральний мармелад з агар-агар
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати натуральний мармелад з агар-агаром. Така солодкість обов'язково підніме настрій і приготуєте Ви її без великих труднощів. Читайте, готуйте і угощайтесь!
Ідеальне ласощі для тих, хто стежить за своєю фігурою. Мармелад виходить в міру солодким, в міру кислим. Рекомендую кожній господині випробувати даний рецепт. Повірте, ви залишитеся задоволені на 100% .
- Яблука - 400 грам
- Цукор - 100-120 грам
- Апельсин - 1 штука
- Якщо-якщо - 1, 5 чайних ложки
- Вода - 120 мілілітрів
Процес приготування натурального мармеладу починаємо з того, що вичавлюємо сік апельсина.
Розчиняємо агар-агар в апельсиновому соку і залишаємо до набрякання на 30 хвилин.
Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо на шматочки.
Укладаємо яблука в рукав для запікання і відправляємо в духовку до м'якості.
Запечені яблука перекладаємо в каструлю, блендером пюріруем в однорідну масу.
Додаємо в яблучне пюре цукор, воду, ставимо на вогонь і кип'ятимо протягом 5 хвилин. Повільно вливаємо апельсиновий сік з агаром і продовжуємо кип'ятити ще 5 хвилин.
Виливаємо вміст каструлі в форму і залишаємо застигати при кімнатній температурі протягом 2 годин. Перекладаємо на пергамент, присипаний цукром.
Нарізаємо мармелад на шматки і - вуаля! Готово, смачного!