Рецепт Натуральний мармелад з агар-агар фото

Натуральний мармелад з агар-агар
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати натуральний мармелад з агар-агаром. Така солодкість обов'язково підніме настрій і приготуєте Ви її без великих труднощів. Читайте, готуйте і угощайтесь!

Опис приготування:

Ідеальне ласощі для тих, хто стежить за своєю фігурою. Мармелад виходить в міру солодким, в міру кислим. Рекомендую кожній господині випробувати даний рецепт. Повірте, ви залишитеся задоволені на 100% .

  • Яблука - 400 грам
  • Цукор - 100-120 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Якщо-якщо - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 120 мілілітрів
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 1
Процес приготування натурального мармеладу починаємо з того, що вичавлюємо сік апельсина.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 2
Розчиняємо агар-агар в апельсиновому соку і залишаємо до набрякання на 30 хвилин.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 3
Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо на шматочки.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 4
Укладаємо яблука в рукав для запікання і відправляємо в духовку до м'якості.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 5
Запечені яблука перекладаємо в каструлю, блендером пюріруем в однорідну масу.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 6
Додаємо в яблучне пюре цукор, воду, ставимо на вогонь і кип'ятимо протягом 5 хвилин. Повільно вливаємо апельсиновий сік з агаром і продовжуємо кип'ятити ще 5 хвилин.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 7
Виливаємо вміст каструлі в форму і залишаємо застигати при кімнатній температурі протягом 2 годин. Перекладаємо на пергамент, присипаний цукром.
натуральний мармелад з агар-агар - фото крок 8
Нарізаємо мармелад на шматки і - вуаля! Готово, смачного!

Схожі рецепти