Рецепт Мармелад з варення з агар-агаром фото

Мармелад з варення з агар-агаром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Новий рік
Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 15-18
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо захотілося побалувати себе смачними і корисними солодощами, а під рукою не виявилося свіжих фруктів або ягід - не біда. Цей рецепт про те, як зробити мармелад з варення.

Опис приготування:

Рецепт приготування мармеладу з варення хороший тим, що його можна приготувати в будь-який час року, коли є привід чи ні. Це смачні ласощі для дітей і дорослих.

1. Для початку необхідно відправити в каструлю або сотейник варення і воду. Довести до кипіння і прибрати вогонь до мінімуму. Залежно від солодощі варення, можна при бажанні додати в процесі ще цукор.

2. Агар-агар залити невеликою кількістю води і залишити хвилин на 15.

3. Варення повинне розваритися і стати однорідним з рідиною. Періодично помішувати, щоб воно не почало горіти, інакше мармелад буде гірчити.

4. М'яке варення, злегка остигле, протерти через сито. Повинна вийде однорідна маса без грудочок, зразок сиропу.

5. Влити до варення агар-агар і знову відправити на вогонь.

6. Постійно помішуючи, проварити близько 4-5 хвилин, щоб агар-агар як слід розчинився і можна знімати з вогню.

7. Мармелад з варення в домашніх умовах можна розлити в коробочки від цукерок, невеликі силіконові форми або одну велику.

Якщо часу мало і хочеться швидше спробувати, можна відправити мармелад в холодильник.

8. Застиглий мармелад можна нарізати різними шматочками і при бажанні обваляти в цукровій пудрі.

  • Варення - 200 грам
  • Вода - 300 грам
  • Якщо-якщо - 1 Ст. Ложка
Рецепт приготування мармеладу з варення хороший тим, що його можна приготувати в будь-який час року, коли є привід чи ні. Це смачні ласощі для дітей і дорослих.

1. Для початку необхідно відправити в каструлю або сотейник варення і воду. Довести до кипіння і прибрати вогонь до мінімуму. Залежно від солодощі варення, можна при бажанні додати в процесі ще цукор.

2. Агар-агар залити невеликою кількістю води і залишити хвилин на 15.

3. Варення повинне розваритися і стати однорідним з рідиною. Періодично помішувати, щоб воно не почало горіти, інакше мармелад буде гірчити.

4. М'яке варення, злегка остигле, протерти через сито. Повинна вийде однорідна маса без грудочок, зразок сиропу.

5. Влити до варення агар-агар і знову відправити на вогонь.

6. Постійно помішуючи, проварити близько 4-5 хвилин, щоб агар-агар як слід розчинився і можна знімати з вогню.

7. Мармелад з варення в домашніх умовах можна розлити в коробочки від цукерок, невеликі силіконові форми або одну велику.

Якщо часу мало і хочеться швидше спробувати, можна відправити мармелад в холодильник.

8. Застиглий мармелад можна нарізати різними шматочками і при бажанні обваляти в цукровій пудрі.

Схожі рецепти