Морозиво пломбір з агар-агаром
(покроковий рецепт з фото)
Приготоване в домашніх умовах морозиво в рази перевершує за смаком та якістю покупної десерт, тому настійно раджу вам подивитися, як приготувати морозиво пломбір з агар-агаром будинку.
Незважаючи на те, що вам буде потрібно близько 7-8 годин для приготування морозива в домашніх умовах, повірте, воно того варте. Неймовірний вершковий смак і справжній десерт без консервантів не залишать байдужим нікого. Це базовий рецепт, так як за бажанням ви можете додати в нього рубані горіхи, сухофрукти, шоколадну стружку або какао. Головне в приготуванні морозива - розмішувати його кожні 30 хвилин, щоб маса наситилася повітрям і стала більш ніжною після заморозки.
- Вершки 20% - 500 мілілітрів
- Цукрова пудра - 7 Ст. Ложок
- Якщо-якщо - 1 Чайна ложка
1. У каструлю вилийте 100 мл холодних вершків, додайте агар-агар і розмішайте. Залиште для набухання на 30 хвилин. Додайте цукрову пудру і розмішайте.
2. . Прогрійте масу на плиті, поки всі інгредієнти не розчиняться, але не кип'ятіть її. Додайте вершки. Розмішайте і поставте в холодильник на 6-8 годин.
3. Блендером або міксером збийте масу, вилийте в посуд для заморожування, накрийте кришкою і поставте в морозилку. Через 30 хвилин дістаньте масу і перемішайте, знову відправте в морозилку на 30 хвилин.
4. Повторіть процедуру ще 3 рази, після чого відправте морозиво в морозилку ще на кілька годин. Смачного!