Рецепт Морозиво пломбір з агар-агаром фото

Морозиво пломбір з агар-агаром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Літні , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Приготоване в домашніх умовах морозиво в рази перевершує за смаком та якістю покупної десерт, тому настійно раджу вам подивитися, як приготувати морозиво пломбір з агар-агаром будинку.

Опис приготування:

Незважаючи на те, що вам буде потрібно близько 7-8 годин для приготування морозива в домашніх умовах, повірте, воно того варте. Неймовірний вершковий смак і справжній десерт без консервантів не залишать байдужим нікого. Це базовий рецепт, так як за бажанням ви можете додати в нього рубані горіхи, сухофрукти, шоколадну стружку або какао. Головне в приготуванні морозива - розмішувати його кожні 30 хвилин, щоб маса наситилася повітрям і стала більш ніжною після заморозки.

  • Вершки 20% - 500 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 7 Ст. Ложок
  • Якщо-якщо - 1 Чайна ложка
морозиво пломбір з агар-агаром - фото крок 1
1. У каструлю вилийте 100 мл холодних вершків, додайте агар-агар і розмішайте. Залиште для набухання на 30 хвилин. Додайте цукрову пудру і розмішайте.
морозиво пломбір з агар-агаром - фото крок 2
2. . Прогрійте масу на плиті, поки всі інгредієнти не розчиняться, але не кип'ятіть її. Додайте вершки. Розмішайте і поставте в холодильник на 6-8 годин.
морозиво пломбір з агар-агаром - фото крок 3
3. Блендером або міксером збийте масу, вилийте в посуд для заморожування, накрийте кришкою і поставте в морозилку. Через 30 хвилин дістаньте масу і перемішайте, знову відправте в морозилку на 30 хвилин.
морозиво пломбір з агар-агаром - фото крок 4
4. Повторіть процедуру ще 3 рази, після чого відправте морозиво в морозилку ще на кілька годин. Смачного!

Схожі рецепти