Шоколадне фондю з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо особливо актуально на святковому столі, банкеті або фуршеті. Смачний м'який шоколад, в який умочують фрукти. Отут важко встояти! Спробуйте фондю, упевнений, вам сподобається!
Приготуємо шоколадне фондю з фруктами в домашніх умовах. Шоколад розтоплюється разом з вершками і лікером, потім в нього умочують фрукти і печиво. Такий десерт особливо актуальний на святах, коли чимало гостей. Сподіваюся, у вас добре вийде!
- Вершки - 100 мілілітрів
- Шоколад чорний - 200 грам
- Лікер - 2 Ст. Ложки
- Печиво - За смаком
- Фрукти - За смаком (виноград, мандарини, банани)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Поламайте шоколад на маленькі шматочки і помістіть в глибоку, жароміцних тарілку. Додайте вершки і лікер, перемішайте. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Потім, щоб температура шоколаду не падала, встановлюємо тарілку з фондю над полум'ям свічки.
Вмочуємо в фондю порізані фрукти і шматочки печива. Смачного!