Шоколадний фондю
(покроковий рецепт з фото)
Любіть незвичайні десерти з цікавою подачею? тоді подивіться, як приготувати шоколадний фондю. Сам десерт до банального простий, але процес поїдання досить кумедний. Пригощайтеся!
Вам буде потрібно всього хвилин 10 на приготування, потім ви зможете насолоджуватися цікавим процесом вживання шоколадного фондю. Відмінно, якщо у вас є спеціальна установка (набір) для фондю. Але, якщо ні, вам просто потрібно придумати, як підігрівати шоколадну масу знизу, наприклад, свічкою. Тоді ви теж зможете побалувати себе фондю.
- Шоколад - 200 грам (будь-яка плитка без наповнювача або спеціальний шоколад для фондю)
- Вершки - 50 мілілітрів
- Фрукти, ягоди - За смаком (для обмакувания в шоколад)
- Зефір, maršmellou - За смаком (для обмакувания в шоколад)
- Дерев'яні шпажки - За смаком (за кількістю людей)
Вершки поставте мікрохвильовку і нагрійте або ж доведіть до кипіння на плиті.
Підготуйте установку для фондю, підпаліть свічку знизу. Покладіть в чашу з вершками шоколад. Встановіть чашу над вогнем.
Помішуючи масу, доведітее її до олнородной консистенції. Шоколад повинен розтопитися.
Помийте і наріжте зручними шматочками всі фрукти, підготуйте зефір або маршмеллоус. Озброюйтеся шпажками, умочуйте ласі шматочки фруктів в шоколад і насолоджуйтеся!