Шоколадний фондю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 10 хв.
Любіть незвичайні десерти з цікавою подачею? тоді подивіться, як приготувати шоколадний фондю. Сам десерт до банального простий, але процес поїдання досить кумедний. Пригощайтеся!
Опис приготування:
Вам буде потрібно всього хвилин 10 на приготування, потім ви зможете насолоджуватися цікавим процесом вживання шоколадного фондю. Відмінно, якщо у вас є спеціальна установка (набір) для фондю. Але, якщо ні, вам просто потрібно придумати, як підігрівати шоколадну масу знизу, наприклад, свічкою. Тоді ви теж зможете побалувати себе фондю.
- Шоколад - 200 грам (будь-яка плитка без наповнювача або спеціальний шоколад для фондю)
- Вершки - 50 мілілітрів
- Фрукти, ягоди - За смаком (для обмакувания в шоколад)
- Зефір, maršmellou - За смаком (для обмакувания в шоколад)
- Дерев'яні шпажки - За смаком (за кількістю людей)
Вершки поставте мікрохвильовку і нагрійте або ж доведіть до кипіння на плиті.
Підготуйте установку для фондю, підпаліть свічку знизу. Покладіть в чашу з вершками шоколад. Встановіть чашу над вогнем.
Помішуючи масу, доведітее її до олнородной консистенції. Шоколад повинен розтопитися.
Помийте і наріжте зручними шматочками всі фрукти, підготуйте зефір або маршмеллоус. Озброюйтеся шпажками, умочуйте ласі шматочки фруктів в шоколад і насолоджуйтеся!