Рецепт Шинка, запечена з медом фото

Шинка, запечена з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Пісні страви
На святковий стіл
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Шинка, запечена з медом з підсмаженою скоринкою зверху і соковитим ніжним м'ясом - красиве і урочисте святкове блюдо. М'ясо можна подати холодним на закуску.

Опис приготування:

Цей смак дуже нагадує знаменитий рецепт буженини з медом, але готується набагато легше. Ви можете навіть купити шинку, щоб зробити його легше і більш схожим на оригінал. Мій рецепт для всіх тих, хто вирішив, що шинка в медовій глазурі повинна бути приготовлена ​​в домашніх умовах.

  • Шинка - 1 кілограм
  • Апельсиновий сік - 150 мілілітрів
  • Абрикосовий сік - 100 мілілітрів
  • Цукор - 300 грам
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
  • Гвоздика - 1/2 чайних ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
шинка, запечена з медом - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 140 градусів.
Промийте шинку під проточною водою, щоб позбутися від зайвої солі.
шинка, запечена з медом - фото крок 2
2. Змішайте цукор, мідь, корицю, мускатний горіх, імбир, перець і гвоздика. Нагрійте суміш на повільному вогні до розчинення цукру.
шинка, запечена з медом - фото крок 3
3. Наріжте шинку на слайси, НЕ дорізаючи до кінця, змастіть теплою сумішшю апельсинового і абрикосового соку. Полийте медовим сиропом.
шинка, запечена з медом - фото крок 4
4. Запікайте шинку протягом години до засмаженою хрусткою кірки. Смачного!

Схожі рецепти