Гарбуз, запечена з медом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайний і неймовірно апетитний варіант, як приготувати гарбуз, запечену з медом в духовці, хочу запропонувати вам на замітку. Такого приголомшливого поєднання інгредієнтів ви точно не пробували!
Ця страва може бути полуднем, закускою або легким перекусом, наприклад. Солодка, ароматна і ніжна гарбуз з сиром "фета" і насінням кунжуту - це дивно. Якщо вам до душі такі смакові експерименти, то неодмінно повторіть блюдо на своїй кухні.
- М'якоть гарбуза - 600 грам
- Рослинна олія - 3 чайних ложки (можна з травами)
- Насіння кунжуту - 2 чайних ложки
- Мед - 3 чайних ложки
- Фета - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Пластівці чилі - За смаком
1. Вимийте і очистіть гарбуз, наріжте м'якоть невеликими шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом.
2. Полийте маслом і відправте в духовку на 20 хвилин. Після додайте мед і насіння кунжуту, акуратно перемішайте і знову відправте в духовку. Запікайте ще хвилин 15-20 до м'якості гарбуза.
3. Коли гарбуз буде готова, додайте сир "фета", щіпку солі і перець за бажанням. Все акуратно перемішайте.
4. Подавати блюдо до столу можна як гарячим, так і холодним.
Смачного!
Смачного!