Гарбуз, запечена з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальні рецепти завжди в пошані. А якщо блюдо готується просто, так взагалі пощастило. Спробуйте запечену гарбуз з сиром, блюдо - просто пальчики оближеш! Підійде на сніданок або на полуденок.
Перед вами простий рецепт приготування гарбуза, запеченої з сиром в духовці. Рекомендую використовувати побільше різних спецій, щоб страва вийшла ароматним і апетитним. В середньому гарбуз запікається десь 45-50 хвилин. Вдалого приготування!
- Гарбуз - 400 грам
- Сир твердий - 60 грам
- Горіхи кедрові - 30 грам
- Масло рослинне - 10 грам
- Сіль і перець - За смаком

Гарбуз нарізаємо порційними шматочками, видаливши волокна і насіння.

На великій тертці трьом сир. Можна брати будь-який сорт, який вам подобається, головне - щоб він був твердим.

Гарбуз посипаємо будь-якими спеціями і перекладаємо в форму для запікання, змащену маслом. Готуємо в духовці 25 хвилин. Температура повинна бути 180 градусів.

Присипаємо гарбуз сиром і кедровими горішками. Готуємо ще 25 хвилин.

Смачного!