Рецепт Гарбуз, запечена з сиром та родзинками фото

Гарбуз, запечена з сиром та родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Запіканка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

За цим рецептом виходить не просто запечена гарбуз, а запіканка з гарбуза і сиру з родзинками. Пікантний, корисний і смачний десерт! Знайомтеся з рецептом і порадуйте себе вишуканою стравою.

Опис приготування:

За бажанням додайте в блюдо більше цукру, а також корицю або інші прянощі. Доречні тут будуть і інші сухофрукти: нарізана курага або чорнослив. А влітку цілком можна додати в сир свіжі ягоди або шматочки фруктів. Пробуйте, все просто!

  • Гарбуз - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
гарбуз, запечена з сиром та родзинками - фото крок 1
1. Гарбуз очистите від шкірки і насіння, потім натріть на тертці.
гарбуз, запечена з сиром та родзинками - фото крок 2
2. До сиру додайте яйце і промиті родзинки.
гарбуз, запечена з сиром та родзинками - фото крок 3
3. У змащену маслом жароміцний форму викладіть частина гарбуза.
гарбуз, запечена з сиром та родзинками - фото крок 4
4. Зверху розподіліть частина сиру, посипте ванільним цукром.
гарбуз, запечена з сиром та родзинками - фото крок 5
5. Викладіть запіканку шарами, чергуючи гарбуз і сир. Останнім шаром повинна бути гарбуз. Запікайте при 180 градусах близько 30 хвилин.
гарбуз, запечена з сиром та родзинками - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти