Гарбуз, запечена з сиром та родзинками
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом виходить не просто запечена гарбуз, а запіканка з гарбуза і сиру з родзинками. Пікантний, корисний і смачний десерт! Знайомтеся з рецептом і порадуйте себе вишуканою стравою.
За бажанням додайте в блюдо більше цукру, а також корицю або інші прянощі. Доречні тут будуть і інші сухофрукти: нарізана курага або чорнослив. А влітку цілком можна додати в сир свіжі ягоди або шматочки фруктів. Пробуйте, все просто!
- Гарбуз - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Обкладинка - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
1. Гарбуз очистите від шкірки і насіння, потім натріть на тертці.
2. До сиру додайте яйце і промиті родзинки.
3. У змащену маслом жароміцний форму викладіть частина гарбуза.
4. Зверху розподіліть частина сиру, посипте ванільним цукром.
5. Викладіть запіканку шарами, чергуючи гарбуз і сир. Останнім шаром повинна бути гарбуз. Запікайте при 180 градусах близько 30 хвилин.
6. Смачного!