Гарбуз з картоплею запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати незвичайний рецепт гарніру, але щоб напевно він вийшов смачним, пропоную вам перевірений рецепт - гарбуз з картоплею запечена в духовці - неймовірно апетитно і смачно!
Готувати гарбуз з картоплею в духовці досить просто, найголовніше тут - вибрати солодку і ароматну гарбуз, якщо гарбуз вдала - результат вас неодмінно здивує і порадує. Для аромату і насиченості можна використовувати різні спеції, трави, часник. Також обов'язково додамо масло, можна ароматне, зі спеціями. Подавати до столу страву можна до будь-якої риби, м'яса і т.Д.
- Гарбуз - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Відразу прогрійте духовку, встановіть температуру 180 градусів.
Очистіть картопля, вимийте і просушіть. Наріжте картоплю середніми за розміром брусками.
Гарбуз очистите і сполосніть, наріжте середніми кубиками.
Підготуйте форму для духовки, перекладіть в неї гарбуз і картопля.
Влийте до овочів масло, додайте спеції.
Запечатайте форму фольгою, після запікайте овочі 25 хвилин, потім приберіть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин.
Смачного!