Гарбуз запечена з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - дуже корисний овоч для людини. Однак подобається вона не кожному. Можливо, з тієї причини, що потрібно вміти її готувати. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати гарбуз, запечену з сухофруктами.
Гарбуз, приготована за цим рецептом, володіє неповторними смаковими якостями. Коли я вперше приготувала таку страву, гості були вражені і назвали десерт королівським. І правда, така смакота нікого не залишить байдужим. Весь секрет гарного смаку в сухофруктах і апельсиновому соку!
- Гарбуз - 1 штука
- Мал - 150 грам
- Ізюм, чорнослив, чорнослив, журавлина - 200 грам
- Ягоди годжі - 30 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Відварюємо рис до напівготовності. Змішуємо його з промитими сухофруктами і ягодами. Приправляємо корицею і медом, перемішуємо начинку.
Гарбуз моєму водою, відрізаємо капелюшок. Виймаємо м'якоть і насіння. Начиняємо гарбуз наповнювачем з рису і сухофруктів.
Заливаємо вміст гарбуза свіжовичавленим соком апельсинів. Посипаємо цедрою. Відправляємо фарширований овоч в духовку на пару годин. Температуру встановлюємо 180 градусів.
Наша шикарна гарбуз з сухофруктами готова. Подаємо її в гарячому вигляді. Можна їсти зі сметаною. Смачно і корисно! Смачного!