Гарбуз з сухофруктами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно зайшла в продуктовий магазин - і мій погляд упав на гарбуз. І тут я зрозуміла, що давно нічого з неї не робила, хоча цей овоч дуже люблю. Завдяки її солодкого смаку, готую зазвичай на десерт.
І якщо ви знаєте про те, як приготувати гарбуз із сухофруктами в мультиварці, то обов'язково іспробуете цей чудовий помаранчевий плід в кращому його вигляді. Головне в цьому рецепті - то, що смакові якості гарбуза тільки підкреслюються, а не перебиваються іншими інгредієнтами. Виходить дієтичний полуденок, яким можна ситно перекусити.
- Гарбуз - 300 грам
- Сухофрукти - 300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
Гарбуз і яблуко помийте, почистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки. Сухофрукти промийте і замочіть в теплій воді хвилин на 20.
У чашу мультиварки влийте рослинне масло і покладіть інгредієнти. Готуйте в режимі "випічка" 25 хвилин.
Подавайте суміш, додавши до неї мед. Найкраще вона поєднується з вівсяною кашею.