Гарбуз з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Дуже люблю поєднання гарбуза і м'яса. Блюдо за цим рецептом, завдяки мультиварці, виходить ніжне, смачне і ароматне. Любителям гарбуза неодмінно сподобається!
Опис приготування:
Приготувати гарбуз з м'ясом в мультиварці досить просто, рецепт не вимагає особливих кулінарних навичок. М'ясо можете сміливо брати будь на ваш смак, підійде свинина, яловичина або курка. Тільки врахуйте, що в залежності від виду м'яса, час приготування може варіюватися.
- Свинина - 400 грам
- Гарбуз - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка (у мене сушений)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте м'ясо шматочками.
Додайте майонез, сіль, перець і перемішайте. Залиште на 30 хвилин.
Гарбуз наріжте кубиками, трохи менше, ніж шматочки м'яса.
Додайте до гарбузі нарізаний тонкими півкільцями цибулю, подрібнений часник, розмарин, сіль і 1 ст.Л. Рослинної олії.
У чашу мультиварки налийте олію, покладіть м'ясо і готуйте його на режимі"Жарка" , періодично помішуючи, до легкої рум'яної скоринки. У процесі можна додати трохи води. Потім додайте гарбуз.
Готуйте на режимі"Випічка" або"Гасіння" 30 хвилин. Якщо м'ясо жорстке, то при необхідності можна продовжити час. Але якщо готувати гарбуз довше 20-30 хвилин, то вона може стати занадто м'якою. Якщо любите овочі в стані аль-денте, то врахуйте це і додавайте гарбуз тільки тоді, коли м'ясо буде майже готове.
Подавайте блюдо гарячим. Смачного!