Гарбуз з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю поєднання гарбуза і м'яса. Блюдо за цим рецептом, завдяки мультиварці, виходить ніжне, смачне і ароматне. Любителям гарбуза неодмінно сподобається!
Приготувати гарбуз з м'ясом в мультиварці досить просто, рецепт не вимагає особливих кулінарних навичок. М'ясо можете сміливо брати будь на ваш смак, підійде свинина, яловичина або курка. Тільки врахуйте, що в залежності від виду м'яса, час приготування може варіюватися.
- Свинина - 400 грам
- Гарбуз - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка (у мене сушений)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Наріжте м'ясо шматочками.

Додайте майонез, сіль, перець і перемішайте. Залиште на 30 хвилин.

Гарбуз наріжте кубиками, трохи менше, ніж шматочки м'яса.

Додайте до гарбузі нарізаний тонкими півкільцями цибулю, подрібнений часник, розмарин, сіль і 1 ст.Л. Рослинної олії.

У чашу мультиварки налийте олію, покладіть м'ясо і готуйте його на режимі "жарка", періодично помішуючи, до легкої рум'яної скоринки. У процесі можна додати трохи води. Потім додайте гарбуз.

Готуйте на режимі "випічка" або "гасіння" 30 хвилин. Якщо м'ясо жорстке, то при необхідності можна продовжити час. Але якщо готувати гарбуз довше 20-30 хвилин, то вона може стати занадто м'якою. Якщо любите овочі в стані аль-денте, то врахуйте це і додавайте гарбуз тільки тоді, коли м'ясо буде майже готове.

Подавайте блюдо гарячим. Смачного!