Гарбуз фарширована м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Запечена гарбуз з м'ясом і овочами це і смачна страва, і гарна подача. Гарбуз в даному випадком виступає в ролі їстівного "горщика", а м'ясо під час запікання просочується овочевим соком.
Осінь - час для яскравих, смачних і корисних страв. Перед вами рецепт, як приготувати гарбуз, фаршировану м'ясом і овочами. Це дуже смачний і повноцінний обід для всієї родини. Готуйте з задоволенням!
- Гарбуз - 2, 5-3 кілограма
- Грудка качина - 500 грам
- Вино - 1 Склянка (червоне н / сухе)
- Перець гіркий мелений - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець солодкий - 2 штуки (середній)
- Зелень - 1 пучок (петрушка, базилік)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Гвоздика - 5-6 штук
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Качині грудки промийте, обсушити, натріть перцем, сіллю за смаком і замочіть заздалегідь у вині на 2 годину. Гарбуз вимийте, зріжте верхівку. Це буде кришка нашого "горщика" . Вийміть насіння за допомогою ложки. Овочі вимийте і очистіть.
М'ясо наріжте на шматочки по 2 см. Розігрійте масло на сковороді, на сильному вогні обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки з двох сторін.
Овочі наріжте на дрібні кубики.
Розігрійте на сковороді олію, обсмажте овочі до рум'яної скоринки. Додайте 1 ç.l. Солі, гвоздику, подрібнену зелень і перемішайте.
На дно гарбуза покладіть половину смаженого м'яса, овочі, знову м'ясо.
Зверху - зелень, накрийте "кришкою" і поставте запікати в розігріту до 200 ° C духовку на 1, 5-2 годину.
Смачного!