Фарширована гарбуз Акорн
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайне блюдо я поспішаю запропонувати вам на замітку. Покажу, як приготувати фаршировану гарбуз Акорн з цвітною капустою, родзинками, булгуром і горішками. Подобається ідея? тоді запам'ятовуйте!
Кількість начинки розраховане на 6 тиковок, але ви можете приготувати стільки, скільки потрібно. До речі, начинку можна зробити заздалегідь, вона відмінно зберігається пару днів в холодильнику. Якщо ви любите пробувати щось новеньке, обов'язково знайдіть в кулінарній скарбничці місце для цього рецепта!
- Кольорова капуста - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Гарбуз Акорн - 6 штук
- Манна крупа - 1 Склянка
- Яблучний сидр - 2 склянки
- Ізюм - 1/2 склянки
- Кедрові горішки - 1/4 склянки
- Бальзамічний оцет - 1-2 Ст. Ложок
1
Духовку розігрійте до 240 градусів. На деко, застелене пергаментом, викладіть кольорову капусту, розділену на суцвіття. Додати сіль, посипте розмарином, збризніть оливковим маслом.
2
Запікайте капусту хвилин 20 до румяности. Паралельно в сидр відваріть булгур до готовності.
3
У глибоку миску викладіть кольорову капусту, манна крупа, родзинки, горішки і перемішайте.
4
Гарбуз вимийте, обсушити, розріжте навпіл і видаліть серцевину. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 30-40, в залежності від розміру. Після наповніть начинкою і відправте в духовку ще на 10 хвилин.
5
Смачного!