Рецепт Тушкована гарбуз в сметані фото

Тушкована гарбуз в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Надзвичайно корисний, вітамінний і смачний овоч - це гарбуз. Вона відмінно поєднується зі сметаною і спеціями. Розповім про рецепт простого і смачного гарніру - як приготувати тушковану гарбуз в сметані.

Замість звичної каші з гарбуза можна зробити смачний гарнір. Для нього можна використовувати солодку мускатну гарбуз або звичайну. Гарбуз відмінно підійде до м'яса. А якщо хочете подати як самостійне блюдо, можна гасити з грибами, з куркою або індиче м'ясом.

  • Гарбуз - 0, 6-0, 7 кілограма
  • Крем - 170-200 мілілітрів
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Грецькі горіхи - За смаком
тушкована гарбуз в сметані - фото крок 1
1. Очистіть гарбуз від шкірки і наріжте її невеликими кубиками. У сковороді розтопіть вершкове масло і викладіть гарбуз, обсмажте її пару хвилин.
тушкована гарбуз в сметані - фото крок 2
2. Тим часом в миску влийте сметану, додайте подрібнений часник, сіль, мелений перець, подрібнену зелень.
тушкована гарбуз в сметані - фото крок 3
3. Влийте сметану і тушкуйте гарбуз після закипання близько 15 хвилин, зменшивши вогонь до мінімуму і накривши сковороду кришкою.
тушкована гарбуз в сметані - фото крок 4
4. Через необхідний час вимкніть вогонь і залиште гарбуз під закритою кришкою на 10-15 хвилин.
тушкована гарбуз в сметані - фото крок 5
5. Викладіть гарбуз в тарілку, прикрасьте подрібненими волоськими горіхами і подавайте до столу.

Схожі рецепти