Рецепт Тушкована гарбуз з овочами фото

Тушкована гарбуз з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Гарбуз - універсальний продукт. Якщо зробити з цукром і додати, наприклад, до неї сухофрукти, то це буде відмінний десерт. А якщо поєднати її з овочами, то гарбуз відразу стане відмінним гарніром.

Хочу поділитися рецептом дуже ситного, здорового і смачного блюда. Нижче я описала, як приготувати тушковану гарбуз з овочами. Готується все просто. Дуже добре підходить до тушкованого м'яса, але може виступати і в якості повноцінного другого блюда. Приємного вам апетиту!

  • Гарбуз - 500 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Баклажан - 2 штуки
  • Кукурудза в качанах - 1 штука
  • Білокачанна капуста - 200 грам
  • Брюссельська капуста - 200 грам
  • Кольорова капуста - 200 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - За смаком
тушкована гарбуз з овочами - фото крок 1
Всі овочі добре помийте і почистіть. Наріжте все досить великими шматками, тільки помідори наріжте дрібно.
тушкована гарбуз з овочами - фото крок 2
Закип'ятіть воду. Відваріть в ній три види капусти протягом 15 хвилин. Відвар злийте в окрему миску.
тушкована гарбуз з овочами - фото крок 3
Гасіть баклажани, гарбуз і моркву до готовності. Потім на цій же сковороді обсмажте картоплю в маслі з цибулею (близько 7 хвилин).
тушкована гарбуз з овочами - фото крок 4
На іншій сковороді змішайте відвар з капусти з помідорами. provara 13 хвилин.
тушкована гарбуз з овочами - фото крок 5
Відокремте кукурудзяні зерна. Перекладіть все овочі в казан. Додати сіль. Додайте лавровий лист. Залийте відваром з томатами. Гасіть хвилин 20.

Схожі рецепти