Тушкована гарбуз з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - універсальний продукт. Якщо зробити з цукром і додати, наприклад, до неї сухофрукти, то це буде відмінний десерт. А якщо поєднати її з овочами, то гарбуз відразу стане відмінним гарніром.
Хочу поділитися рецептом дуже ситного, здорового і смачного блюда. Нижче я описала, як приготувати тушковану гарбуз з овочами. Готується все просто. Дуже добре підходить до тушкованого м'яса, але може виступати і в якості повноцінного другого блюда. Приємного вам апетиту!
- Гарбуз - 500 грам
- Картопля - 6 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Баклажан - 2 штуки
- Кукурудза в качанах - 1 штука
- Білокачанна капуста - 200 грам
- Брюссельська капуста - 200 грам
- Кольорова капуста - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - За смаком
Всі овочі добре помийте і почистіть. Наріжте все досить великими шматками, тільки помідори наріжте дрібно.
Закип'ятіть воду. Відваріть в ній три види капусти протягом 15 хвилин. Відвар злийте в окрему миску.
Гасіть баклажани, гарбуз і моркву до готовності. Потім на цій же сковороді обсмажте картоплю в маслі з цибулею (близько 7 хвилин).
На іншій сковороді змішайте відвар з капусти з помідорами. provara 13 хвилин.
Відокремте кукурудзяні зерна. Перекладіть все овочі в казан. Додати сіль. Додайте лавровий лист. Залийте відваром з томатами. Гасіть хвилин 20.