Гарбуз, тушкована з свининою
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ароматна гарбуз, тушкована з свининою - це відмінне блюдо на повсякденний стіл. Поєднання гарбуза і свинини просто ідеально, а зелень і овочі надають особливого, незабутній аромат.
Щоб гарбуз, тушкована з свининою, вийшла смачною - важливо правильно вибрати гарбуз. Овоч має бути стиглим. Печеня готується з цибулею і морквою, а перед подачею прикрашається зеленню петрушки (її також можна додати під час приготування). Урізноманітнити звичний обідній стіл можна таким нехитрим другою стравою. Гарбуз можна використовувати і заморожену.
- Свинина - 500 грам
- Гарбуз - 300 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. Готується гарбуз, тушкована з свининою, вельми просто: відразу обсмажується м'ясо з овочами, а в кінці додається гарбуз і все гаситься на слабкому вогні. Але почнемо по порядку.
2. На рослинному маслі обсмажуємо свинину, нарізану шматочками середнього розміру. В середині смаження додаємо цибулю, а потім морква. Смажимо до готовності.
3. Солимо до смаку, заливаємо водою або овочевим бульйоном. tusim навколо 20 хвилин на слабкому вогні.
4. Тим часом нарізаємо гарбуз розміром, як і свинина, і викладаємо зверху. Додаємо при необхідності ще трохи води, тушкуємо до готовності гарбуза.
5. Коли гарбуз стане м'якою - блюдо готово. Обов'язково залиште трохи бульйону (щоб він повністю не википів).
6. Перед подачею прикрашаємо петрушкою, подаємо блюдо в гарячому вигляді.