Гарбуз зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний, але все ж досить смачний і дуже простий рецепт гарбуза зі свининою сподобається. Звичайно, в першу чергу тим. Хто обожнює цьому яскравому сонячному овочі. У дуеті з м'ясом дуже смачно!
Мені дуже подобається додавати крохмаль до м'яса - тоді і саме м'ясо виходить ніби в карамелі, зберігаючи свій смак і м'якість. А сама підлива стає більш тягучою і густою - то, що потрібно! Так що рекомендую вам спробувати цю смакоту - не пошкодуєте однозначно! А ось як же приготувати гарбуз зі свининою в домашніх умовах - це я зараз розповім!
- Свинина - 300 грам
- Гарбуз - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 2 склянки
- Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Приправа для м'яса - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - 1 За смаком
1. Змішаємо соєвий соус, оцет і сіль з перцем. У цій суміші маринуємо шматочки м'яса хоча б півгодини, а краще - довше.
2. Починаємо смажити і доводимо до золотистого кольору. А далі додамо крохмаль і роздавлений часник.
3. Обсмажити ще трохи. Вливаємо воду і додамо гарбуз. Сюди ж - м'ясну приправу і сіль, якщо виявиться, що блюдо недостатньо солоне. Тушкуємо на маленькому вогні під кришкою, поки гарбуз не стане м'якою, а вода не піде - приблизно 30-40 хвилин.
4. От і все! Смачного!