Торт «гарбуз» з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз відмінно підходить для випічки десертів. У неї солодкуватий присмак і насичений колір, завдяки чому випічка виглядає яскраво і викликає апетит. Розповім, як приготувати кекс «гарбуз» з шоколадом.
Гарбуз - це символ осені. Можна використовувати її не тільки для прикраси, але і для святкового частування. Кекс можна приготувати у великій формі або розділити між маленькими. Гарбуз добре поєднується з різними спеціями: з корицею, анісом, мускатним горіхом, а також з шоколадом або збитими вершками.
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 3/4 чайних ложки
- Сода - 3/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Мелений імбир - 3/4 щіпки
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Гарбузове пюре - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Шоколадні чіпси - 1 Склянка
1. В одній ємності з'єднайте борошно, розпушувач, соду, сіль, корицю і мелений імбир.
2. В іншій мисці з'єднайте цукровий пісок з рослинним маслом, потім введіть гарбузове пюре.
3. До гарбузовому пюре додайте яйця, з'єднайте вміст двох мисок.
4. Додайте до тесту шоколадні чіпси або натріть на тертці шоколад, ще раз перемішайте.
5. Вилийте тісто в підготовлену форму для випічки.
6. Запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 30-40 хвилин.
7. Готовий кекс залиште в формі хвилин на 15, а потім дістаньте і покрийте розтопленим шоколадом (можна не покривати). Смачного!