Рецепт Гарбуз з м'ясом фото

Гарбуз з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Сьогодні пропоную цікавий рецепт запеченої гарбуза з м'ясом і беконом. Цікаве поєднання солодкої гарбуза, ніжного курячого філе і ароматного бекону не залишить байдужим нікого. Пригощайтеся!

Запечена гарбуз з м'ясом - страва, яке прикрасить будь-який стіл! Набір продуктів простий, а страва виходить красивим, святковим. Я в рецепті використовую куряче філе, ви можете брати будь-яке інше м'ясо. Головне, щоб воно поєднувалося з вершками.

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Бекон - 300 грам
  • Гарбуз - 2 штуки (невеликі по грам 300)
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
гарбуз з м'ясом - фото крок 1
Філе промийте і наріжте разом з беконом невеликим кубиком. На розігрітій сковороді обсмажте бекон до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин. Додайте філе і готуйте ще 5 хвилин.
гарбуз з м'ясом - фото крок 2
Гарбузи промийте і видаліть м'якоть за допомогою ложки. Натріть гарбуз всередині сіллю і перцем.
гарбуз з м'ясом - фото крок 3
Складіть в гарбуза обсмажене м'ясо з беконом і залийте вершками. Вершки повинні повністю покрити начинку.
гарбуз з м'ясом - фото крок 4
Надішліть гарбуза в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Гарбуз з м'ясом готова. Смачного!

Схожі рецепти