Гарбуз з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную цікавий рецепт запеченої гарбуза з м'ясом і беконом. Цікаве поєднання солодкої гарбуза, ніжного курячого філе і ароматного бекону не залишить байдужим нікого. Пригощайтеся!
Запечена гарбуз з м'ясом - страва, яке прикрасить будь-який стіл! Набір продуктів простий, а страва виходить красивим, святковим. Я в рецепті використовую куряче філе, ви можете брати будь-яке інше м'ясо. Головне, щоб воно поєднувалося з вершками.
- Куряча грудка - 300 грам
- Бекон - 300 грам
- Гарбуз - 2 штуки (невеликі по грам 300)
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Філе промийте і наріжте разом з беконом невеликим кубиком. На розігрітій сковороді обсмажте бекон до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин. Додайте філе і готуйте ще 5 хвилин.
Гарбузи промийте і видаліть м'якоть за допомогою ложки. Натріть гарбуз всередині сіллю і перцем.
Складіть в гарбуза обсмажене м'ясо з беконом і залийте вершками. Вершки повинні повністю покрити начинку.
Надішліть гарбуза в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Гарбуз з м'ясом готова. Смачного!